Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017

Γιος του Κώστα Πρέκα ο 45χρονος που συνελήφθη στο Χαλάνδρι για δεκάδες επιθέσεις και ξυλοδαρμούς γυναικών

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Γιος του Κώστα Πρέκα είναι το άτομο που συνελήφθη στο Χαλάνδρι για επιθέσεις και ξυλοδαρμούς εναντίον γυναικών, όπως αναφέρει ηδημοσίευμα της εφημερίδας Espresso.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ελεύθερου Τύπου, ο 45χρονος άντρας είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των γυναικών στο Χαλάνδρι, ενώ εναντίον του έχουν υποβληθεί πάνω από 50 επώνυμες καταγγελίες.

Ο άντρας συνελήφθη το Σάββατο και αφού την Τετάρτη είχε ξυλοκοπήσει μητέρα στην κεντρική πλατεία του δήμου. Το τελευταίο αυτό περιστατικό έφτασε τον κόμπο στο χτένι και έτσι έγινε η σύλληψη την Τετάρτη, ενώ στη συνέχεια και κατόπιν εισαγγελικής εντολής οδηγήθηκε σε ψυχιατρείο.

Ο 45χρονος που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και να έχει νοσηλευτεί και στο παρελθόν σε ψυχιατρείο, είναι γνωστός για τις εκρήξεις του και τις επιθέσεις εναντίον γυναικών στο Χαλάνδρι. Πατέρας του είναι διάσημος ηθοποιός που πρωταγωνιστούσε σε ταινίες της δεκαετίας του ‘60 και του ‘70 και σύμφωνα με την Espresso, πρόκειται για τον Κώστα Πρέκα.

 Παρακολουθούμε το θέμα με ιδιαίτερη προσοχή! H ευθύνη δεν περνάει πότε από τα παιδιά στους γονείς! Επίσης μην τολμήσει κανείς ΛΑΛΑΚΗΣ να χτυπήσει τον πατέρα που αυτήν την στιγμή περνάει το δικό του δράμα! Η Αστυνομία και η Δικαιοσύνη θα κάνουν την δουλειά τους!


Πηγή ➤ doureiostupos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου