Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

ΛΙΓΟ ΑΠ΄ΤΟ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΤΟΥ ΚΥΡ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΙΜΑΣ: Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΘΕΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ Α.Τ ΝΟΤΙΟΥ ΠΗΛΙΟΥ ΩΣΤΕ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Σημαντική βοήθεια στη λειτουργία του Αστυνομικού Τμήματος Νοτίου Πηλίου, παρέχει με τη δωρεά του ο γνωστός ευεργέτης της Μαγνησίας κ. Χαραλ. Τσιμάς.

Μόλις ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί στην καθημερινή υπηρεσία τους και ειδικότερα στην ασφάλεια μετακινήσεων και περιπολιών, διέθεσε ένα σημαντικό ποσό για αναλώσιμα καθώς και για την αγορά οκτώ ελαστικών, ώστε τα περιπολικά να χρησιμοποιούνται με ασφάλεια.

Η νέα δωρεά του κ. Χαραλ. Τσιμά προς την Ελληνική Αστυνομία, στην οποία έχει προσφέρει οχήματα κ.α., έγινε δεκτή με μεγάλη ικανοποίηση από την ηγεσία της, η οποία θα τιμήσει τον δωρητή για την προσφορά του.

Εκτός από την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων της ΕΛΑΣ, ο κ. Χαρ. Τσιμάς προωθεί αυτή την περίοδο και την δημιουργία μιας ακόμη νέας πτέρυγας στο Νοσοκομείο Βόλου για το Ογκολογικό Τμήμα, το οποίο στην ουσία έχει κατασκευάσει από την αρχή ο ίδιος με δαπάνες του και σήμερα εξυπηρετούνται σε ανθρώπινες συνθήκες εκατοντάδες καρκινοπαθείς.

Οι φιλανθρωπικές δράσεις του, οι δωρεές και οι προσφορές, φαίνεται να ευαισθητοποιούν κι άλλους συμπολίτες με στήριξη υπηρεσιών και δομών που έχουν ανάγκες για να προσφέρουν σημαντικό έργο στην κοινωνία.

myvolos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου