Τρίτη, 8 Αυγούστου 2017

Στρατόπεδο Β' Καραϊσκάκη: Εκβιάζουν τους φαντάρους με φυλακίσεις και τους παίρνουν τα χρήματα;

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ επικοινώνησε με το ΓΕΣ, ενημέρωσε για το ζήτημα.
Ο μηνιαίος μισθός των φαντάρων είναι 8,7 ευρώ.

Αυτά τα χρήματα δεν φτάνουν με τίποτε για να ικανοποιήσουν τις παράλογες απαιτήσεις του Ταγματάρχη διοικητή στο Στρατόπεδο Β' Καραϊσκάκη, στο Χαϊδάρι, που φυσικά στοχεύει στο πενιχρό εισόδημα των οικογενειών τους.

Ο εν λόγω Ταγματάρχης απαίτησε από τους φαντάρους που υπηρετούν εκεί να πληρώσουν οι ίδιοι την αποκατάσταση των ζημιών όλων των ηλεκτρικών συσκευών στα μαγειρεία που βρίσκονται σε αχρηστία εδώ και 1-1,5 χρόνο.

Απαίτησε δηλαδή, οι συνάδελφοι στρατιώτες να πληρώσουν από την τσέπη τους ιδιώτη που πρέπει να έρθει για να επισκευάσει τις βλάβες σε φούρνους, φριτέζες και άλλες συσκευές που δεν λειτουργούν.

Εμείς ρωτάμε, πως είναι δυνατόν να έχει αυτή την παράνομη και παράλογη απαίτηση σε φαντάρους που υπηρετούν από μερικούς μήνες μέχρι λίγες μέρες στη μονάδα;Γιατί δεν ζητά τον λόγο από τον προηγούμενο διοικητή που πρόσφατα αντικατέστησε;

Γιατί δεν προσβάλλει τα πορίσματα των προηγούμενων επιθεωρήσεων που είχαν γίνει στη μονάδα;

Μήπως ο συγκεκριμένος Ταγματάρχης, είναι ένας ακόμη Διοικητής που θέλει να παρουσιάσει έργο εις βάρος των φαντάρων και πιο συγκεκριμένα της τσέπης τόσο των ίδιων, όσο και των οικογενειών τους;

Πως είναι δυνατόν να απαιτεί από τους φαντάρους χρήματα, αλλιώς απειλεί ότι τη Δευτέρα θα τους τιμωρήσει Μαζικά με φυλακίσεις;

Από του προκύπτουν όλα αυτά; Σε ποιον Στρατιωτικό Κανονισμό και σε ποιες διαταγές αναφέρεται

Και από την άλλη μεριά γιατί δεν κάνει τίποτε για να αντιμετωπίσει τις άθλιες και επικίνδυνες συνθήκες που επικρατούν στη μονάδα, τόσο στα μαγειρεία όσο και στους θαλάμους.

Ενώ η διοίκηση είναι ενήμερη, τα γεύματα των φαντάρων συνεχίζουν να ετοιμάζονται με ακατάλληλα υλικά. Σύμφωνα με καταγγελίες, οι συσκευασμένες πατάτες είναι αλλοιωμένες και βρομούν.

Η ακαταλληλότητα και οι ελλείψεις του συσσιτίου είναι γνωστή σε όλους. Μάλιστα, τα μόνιμα στελέχη που αναλαμβάνουν όργανα υπηρεσίας επιλέγουν οτιδήποτε άλλο παρά να μοιραστούν τα γεύματα των στρατιωτών.

Τέλος, η μονάδα είναι γεμάτη στους Κοριούς.

Όμως και πάλι η διοίκηση Αδιαφορεί.

Ακόμη χειρότερα. Αντί να αναλάβει πρωτοβουλία και να καλέσει συνεργείο απεντόμωσης, απαιτεί από τους φαντάρους, να προβούν σε αγορές σπρεϊ -με δικά τους έξοδα- και να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα.

Εμείς καλούμε τους φαντάρους και τους γονείς τους να Αντισταθούν.

Να μην πληρώσουν ούτε ένα ευρώ.

Να βγουν οι συνάδελφοι στρατιώτες Παραπονούμενοι τόσο στο διοικητή, όσο και στον Στρατοπεδάρχη, αλλά να απαιτήσουν Ακρόαση όσο πιο ψηλά γίνεται στην Ιεραρχία.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ επικοινώνησε με το ΓΕΣ, ενημέρωσε για το ζήτημα.
Συνάδελφοι, όπου υπήρξε αμφισβήτηση, όπου οι φαντάροι βγήκαν Παραπονούμενοι, όπου υπήρξαν επιστολής καταγγελιών και δράση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ τα πράγματα άλλαξαν, τα δικαιώματα μας τα Υπερασπίσαμε με τον καλύτερο τρόπο. Όλα υπόλοιπα είναι ιστορίες...
Συνάδελφοι, αν δεν αγωνιστείτε θα σας σκίσουν.Μόνο με συλλογικό αγώνα μπορούμε και πρέπει να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Δυναμώστε την προσπάθεια του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Μόνο με ένα κίνημα μαζικό και μαχητικό, μέσα και έξω από τον στρατό, μπορούμε να σταθούμε ενάντια στον πόλεμο, εθνικισμό και φασισμό.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

ΠΗΓΗ >>diktiospartakos

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου