Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Κρήτη: Με μοτοσικλέτα πήγε ο γιατρός στο σπίτι για να τον σώσει!

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Τυχερός μέσα στην ατυχία του ήταν ένας 70χρονος άνδρας από την Ανώγεια, όταν το Σάββατο το βράδυ έπαθε εγκεφαλικό και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, με καθυστέρηση μιας ώρας και 45 λεπτών, χωρίς να χάσει την ζωή του.


Τον ηλικιωμένο άνδρα σύμφωνα με το ekriti έσωσε ο Γενικός Ιατρός του Ιατρικού Κέντρου Ανωγείων, μαζί με την νοσοκόμα που εφημέρευε αφού μετά από κλήση που δέχθηκαν στο ιατρείο, πήγαν εσπευσμένα με την μηχανή του γιατρού μέχρι το σπίτι του ασθενή, προκειμένου να αντιμετωπίσουν το επείγον περιστατικό.

Εκεί ο γιατρός έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να κρατηθεί ο ασθενής στην ζωή, μέχρι να πάει το ασθενοφόρο από το Πέραμα μετά από 45 ολόκληρα λεπτά ενώ χρειάστηκε άλλη μία ώρα για να μεταφερθεί στην εντατική μονάδα του ΠΑΓΝΗ για περαιτέρω έλεγχο και νοσηλεία!

Τα προβλήματα που επικρατούν στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων με την έλλειψη νοσηλευτών και ασθενοφόρου είναι γνωστά εδώ και χρόνια σε όλους τους αρμόδιους, όμως κανείς μέχρι και σήμερα δεν έχει δώσει λύση.

Ο Τομέας του ΕΚΑΒ λόγω περικοπών και έλλειψης προσωπικού δεν καλύπτει όλες τις βάρδιες με αποτέλεσμα, το ιατρικό προσωπικό στα Ανώγεια να παρακαλά μην συμβεί κάποιο περιστατικό που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί έγκαιρα.

Ευτυχώς ο 70χρονος αυτή την φορά στάθηκε τυχερός, λόγο της γρήγορης παρέμβασης του γιατρού. Κανείς όμως δεν μπορεί να εγγυηθεί για το μέλλον…

Η τελευταία ενημέρωση αναφέρει την παραμονή του ηλικιωμένου ασθενή στο ΠΑΓΝΗ μέχρι να ισορροπήσει η υγεία του.

Πηγή: ekriti


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου