Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Απαγωγή Λεμπιδάκη: «Γνωστοί οι δράστες, πολιτικός σεισμός εάν γίνει η αποκάλυψή τους»

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Νέο μήνυμα για την υπόθεση Λεμπιδάκη έστειλε η Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης μέσω του Candia News, αφού δηλώνει ότι η ΕΛ.ΑΣ. χειρίστηκε και χειρίζεται άψογα και με «χειρουργική ακρίβεια» αυτήν την υπόθεση
Iσχυρίζεται ότι οι δράστες ήταν γνωστοί στην ΕΛ.ΑΣ. από τον πρώτο μήνα, όμως η σύλληψή τους θα προκαλούσε πολιτικό σεισμό και ουσιαστικά η επιχείρηση δεν ολοκληρώθηκε.

Δείτε αναλυτικά τί αναφέρουν:

Αποκαλύπτουμε την αλήθεια στην απαγωγή Μιχάλη Λεμπιδάκη

Αυτά που θα διαβάσετε  δεν μπορεί κανείς να σας τα πει επίσημα . Το λόγο θα τον καταλάβετε .
Η Ελληνική Αστυνομία από τον 1ο μήνα γνώριζε τους δράστες της απαγωγής του Μιχάλη  Λεμπιδάκη τους οποίους αναζητά  πλέον μαζί με τον απαχθέντα .
Ο Τρόπος εντοπισμού απλός . Φτιάχνεις μια λίστα με 150 υπόπτους και τους παρακολουθείς και στην τουαλέτα .
Τη λίστα αυτήν , την  διευρύνεις και την εξειδικεύεις συνέχεια .
Όταν όμως η ομάδα  της  ΕΛ.ΑΣ  που διαχειρίζεται όλη την υπόθεση ¨έφτασε¨ στους εγκεφάλους της απαγωγής , όταν έφτασε στους εντολείς , όλοι πάγωσαν .
Η σύλληψή τους θα προκαλούσε ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΕΙΣΜΟ !!
Η σύλληψη των εγκεφάλων της απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη , θα ταρακουνούσε το πολιτικό σύστημα της χώρας.
Όλη η επιχείρηση  ¨μπλόκαρε ¨

Το τεράστιο ποσό που ζητούσαν οι απαγωγείς συνιστούσε και συνιστά  ¨στρατηγικό οικονομικό στόχο ¨ . Θα εξόντωνε όλη την επιχειρηματική δράση της οικογένειας αφού θα την ανάγκαζε να αποσυρθεί από συγκεκριμένη επιχειρηματική – οικονομική δραστηριότητα … αυτός είναι και ένας επιπλέον  στόχος της απαγωγής .
Τότε κρίναμε επιτακτική την παρέμβασή μας .  Πιστεύουμε  ότι δώσαμε μια άλλη  τροπή στην πρωτόγνωρη αυτή απαγωγή αφού , προκαλέσαμε την παρέμβαση της κοινωνίας , ακριβώς για να σπάσει αυτή η ¨εμπλοκή¨

Ποιοι είμαστε ;  Μια πολυμελής ομάδα ΚΑΙ εν ενεργεία αστυνομικών που σιχαθήκαμε τη διαπλοκή και τη διαφθορά τη ¨βρωμιά και τη σαπίλα ¨  και συστήσαμε την δική μας ¨ιδιαίτερη¨ αστυνομική υπηρεσία .

Δεν είναι λοιπόν τυχαίο , ότι ο Περιφερειάρχης Κρήτης ζήτησε καταχειροκροτούμενος από όλους τους παρευρισκόμενους ,  από τον Πρωθυπουργό  κατά την ομιλία του στο Αναπτυξιακό Συνέδριο Κρήτης πρόσφατα , παρουσία του μισού υπουργικού συμβουλίου , ¨να δώσει η πολιτεία επιτέλους  ένα τέλος σε αυτήν την απαγωγή ¨
Είχαν προηγηθεί οι δημόσιες επικλήσεις για το θέμα του Δημάρχου Ηρακλείου , του Μητροπολίτη Κρήτης , από φίλους ,  φορείς και προσωπικότητες της Νήσου και τώρα τελευταία και του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου.

Η λύση  συνεπώς στο γόρδιο αυτό δεσμό της απαγωγής του επιχειρηματία ¨Μιχάλη Λεμπιδάκη ¨, απαιτεί Πολιτική Βούληση
Αυτό εφεξής να το ξέρετε !!

Η Ελληνική Αστυνομία χειρίστηκε και χειρίζεται άψογα και με ¨χειρουργική ακρίβεια ¨ αυτήν  την υπόθεση , ¨παραδίδοντας μαθήματα ¨  ισορροπιών και στρατηγικής .
Της καταλογίζουμε όμως μια σχετική ¨παρέκκλιση ¨ από τα υπηρεσιακά της καθήκοντα .
Εσείς θα κρίνεται στο τέλος εάν , είναι ή όχι αποδεκτή.
Συνεχίζεται με εκπλήξεις …..
omada.h.policing@gmail.com

Πηγή: candianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου