Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

ΣΟΚ! Παγίδες θανάτου μουσουλμάνων κατά Ελλήνων αστυνομικών – Δείτε τις φωτογραφίες

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Με κίνδυνο της ζωής τους, εκτελούν την υπηρεσία τους όπως καταγγέλουν οι λιμενικοί, στο νέο λιμάνι της Πάτρας, απέναντι σε παγίδες θανάτου που
τους στήνουν οι μουσουλμάνοι μετανάστες, οι οποίοι, όπως έχετε διαβάσει σε παλαιότερό μας άρθρο, έχουν οργανώσει την δική τους «cosa nostra» στην τρίτη μεγαλύτερη πόλη της χώρας.

Όπως διαβάζουμε στο τοπικό «thebest», οι μοτοσυκλετιστές του λιμενικού σώματος στην Πάτρα , ρισκάρουν σοβαρό ακόμα και θανάσιμο τραυματισμό, καθώς εντοπίσθηκαν πετονιές – παγίδες που αλλοδαποί φέρονται να έχουν απλώσει ώστε να μην τους κυνηγούν, οι δικυκλιστές.

Το θέμα δεν είναι καινούργιο, καθώς και στο παρελθόν είχαν εντοπιστεί τέτοιες παγίδες στους χώρους του λιμανιού.

Για το σοβαρό αυτό θέμα, οι λιμενικοί ενημέρωσαν και την διοίκηση του ΟΛΠΑ, ώστε να ληφθούν μέτρα για την προστασία τους.

Διαβάστε την ανακοίνωση των λιμενικών και δείτε στο τέλος σχετικές φωτογραφίες:

Συνεχεία ανωτέρω σχετικής ανακοίνωσής μας, επανερχόμαστε σε μικρό χρονικό διάστημα για να επισημάνουμε την επικινδυνότητα που διατρέχουν οι συνάδελφοι που εκτελούν εξωτερική Υπηρεσία στον Νέο Λιμένα Πάτρας κατά την διάρκεια φόρτωσης των Ε/Γ-Ο/Γ για Λιμένες της Ιταλίας.

Οι παγίδες με πετονιές οι οποίες αποκαλύφθηκαν τυχαία σε σημεία του Νέου Λιμένα Πάτρας τις προηγούμενες ημέρες και προφανώς είχαν στηθεί προκειμένου να τραυματιστούν συνάδελφοι, την ώρα που επιχειρούν να αποτρέψουν την είσοδο παράτυπων μεταναστών στον χώρο του ΙSPS του Λιμένα, μας δημιουργεί τεράστιο προβληματισμό για την ασφάλεια τους.

Τις προσεχείς ημέρες το Δ.Σ της Ένωσης θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΛ.ΠΑ καθώς και με τον Λιμενάρχη Κ.Λ ΠΑΤΡΑΣ, προκειμένου να μεταφέρουμε για άλλη μια φορά τον προβληματισμό μας και να προτείνουμε λύσεις για το πρόβλημα που παίρνει πλέον επικίνδυνες διαστάσεις.









Του Κίμωνα Χαραλάμπους

3 σχόλια:

  1. ο Μουζαλας τι λεει ; δικαιολογει οτι στηνουν παγιδες για τα περιστερια τα κακομοιρα τα πιθικακια ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημήτριος Κομνηνός7 Νοεμβρίου 2017 στις 6:16 μ.μ.

    ΙΣΛΑΜΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΚΤΗΝΗ. Η ΕΛΛΑΣ ΕΑΛΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή