Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Ναύπακτος: Αντιστάθηκε αλλά συνελήφθη διακινητής ηρωίνης

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Πάνω του βρέθηκαν 14,5 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή «βράχου», επτά ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή και ένα στιλέτο
Παρ' όλο που αντιστάθηκε σθεναρά στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος οι οποίοι επιχείρησαν να του κάνουν σωματική έρευνα στη Ναύπακτο, δεν απέφυγε τελικά τις χειροπέδες ένας 31χρονος Έλληνας που διακινούσε «σκληρά» ναρκωτικά στην περιοχή της Ναυπακτίας, οπλισμένος με στιλέτο.


Αφού τον ακινητοποίησαν, οι αστυνομικοί έψαξαν τις τσέπες του και βρήκαν μέσα την αρκετά σημαντική ποσότητα των 14,5 γραμμάριων ηρωίνης σε μορφή «βράχου», επτά ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή και ένα στιλέτο.

 Όλα κατασχέθηκαν και ο νεαρός δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου, που του άσκησε δίωξη για αντίσταση, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.
*** Δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών άσκησε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κοζάνης σε έναν 25χρονο Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη μετά τον έλεγχο που έγινε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε όπου βρέθηκαν κρυμμένες πέντε συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 26,8 γραμμαρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου