Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Πηγαν να του κατασχέσουν το σπίτι και το αμάξι. Έκαψε το σπίτι και πέταξε το αυτοκίνητό του σε γκρεμό

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Ένας 50χρονος άνδρας από τη Μηλιά της Ορεινής Ναυπακτίας απασχόλησε σήμερα το πρωί την Π.Υ. Ναυπάκτου και την αστυνομία αφού αποφάσισε να κάψει το σπίτι του πριν να του το κατασχέσουν.

Σύμφωνα με τον τοπικό τύπο, ο 50χρονος έβαλε φωτιά στην ξύλινη εξοχική κατοικία του και στη συνέχεια πέταξε το αυτοκίνητό του σε γκρεμό. Ειδοποιήθηκαν οι αρχές και όταν έφθασαν στο χωριό, βρήκαν τον άνδρα να κάθεται και να κοιτάζει το φλεγόμενο σπίτι.

Ήδη έχει συλληφθεί από την πυροσβεστική για εμπρησμό και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, ο οποίος θα αποφασίσει.

Ο ίδιος είπε ότι δεν θα πάρουν τίποτα….

8 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Εδώ είναι το ωραίο... οτι μέχρι κάποια στιγμή, οι τράπεζες όταν έβαζαν υποθήκη ακινήτου, στην περίπτωση μονοκατοικίας δέν αναφερόταν το οικόπεδο, αλλά μόνο το ακίνητο... άν ανοίκει σ αυτή την περίπτωση, τους την έχει κάνει κανονικότατα... γιατί για να κατασχέσουν το οικόπεδο (άν προλάβουν και δεν το πουλήσει) πρέπει να υπάρξει άλλη διαδικασία...!!!

      Διαγραφή
  2. Αυτό θα είναι ο κανόνας. Γιατί αφού θα μείνει ο καθένας άστεγος, τουλάχιστον να εξασφαλίσει στέγη και τροφή στην φυλακή. !!! Και παίρνει και εκδίκηση από το φαύλο ληστρικό κράτος. Το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Όταν καταρρέει το πάν, όπως στην σημερινή μεταπολιτευτική Ελλάδα,περιμένει κανείς να μείνει αλώβητος? Πόσο μάλλον το ίδιο το ένοχο Κράτος ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΏΡΑ ΠΆΡΤΕ ΤΑ ΧΑΜΝΑ ΤΟΥ ΜΑΚΆΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΏΣΟΥΝ ΚΑΜΈΝΑ. ΚΡΊΜΑ ΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΧΆΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ .ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπραβο ρε γατε...πως το σκεφθηκες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή