Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΗΝ 3ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΝΑΞΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Εγκλημα-σοκ σήμερα το μεσημέρι στους Αγίους Αναργύρους. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, αστυνομικός σκότωσε τη σύζυγο, την πεθερά και και την 3χρονη κόρη του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ο δράστης ήταν εν ενεργεία αστυνομικός, ηλικίας 40 χρόνων, Αρχιφύλακας στον βαθμό, ο οποίος ήταν αποσπασμένος στην Βουλή και υπηρετούσε στην φρουρά του πρώην Πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ο αστυνομικός κατάγεται από την Αιτωλοακαρνανία, αναφέρουν αστυνομικές πηγές.

Στο σημείο έχουν σπεύσει συνάδελφοι του αστυνομικού που ειδοποιήθηκαν από περίοικους, αλλά και αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που προσπαθούν να συλλέξουν στοιχεία για τις ακριβείς συνθήκες της τραγωδίας.

Προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρο τι είναι αυτό που οδήγησε τον αστυνομικό στην αποτρόπαιη πράξη του. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, αφορμή ήταν ένας έντονος καβγάς, όταν διαπληκτιστηκε έντονα με την πεθερά του. Οπως αναφέρεται οι καβγάδες ήταν συχνοί και έντονοι.

Γείτονες που άκουσαν τον καβγά στο σπίτι τους Αστυνομικού, και τους πυροβολισμούς ενημέρωσαν την Αστυνομία. Πληρώματα της Άμεσης Δράσης μετέβησαν στο διαμέρισμα της οδού Ευριπίδου στους Αγίους Αναργύρους, και εντόπισαν τα πτώματα των μελών της οικογένειας, μεραξύ των οποίων και του δραστη και αυτόχειρα Αστυνομικού.

Ιατροδικαστής και κλιμάκιο της ΔΕΕ και τους Τμήματος Ασφαλείας μεταβαίνει στο σημείο

2 σχόλια:

  1. για ονομα θεου, κριμα την οικογενεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο αυτοχειρας αστυνομικος καταγεται απο την Αιτωλοακαρνανια. Ο ΠτΒ καταγεται απο την Αρκαδια.Επρεπε να εχει υποψιν του την καταγωγη των αστυνομικων που υπηρετουν στο Φρουραρχειο της Βουλης.Πρεπει να μεταθεσει στο Φρουραρχειο Βουλης ολους τους Αρκαδες αστυνομικους .Ετσι γινοταν παλια ατυπα.Να μην υπαρξει παλι τετοιο περιστατικο .Αιτια του συμβαντος ειναι οτι ο αστυνομικος εργαζοταν σε ενα περιβαλλον τελειως ξενο για αυτον.Η δυσαρεσκεια του αυτη ειχε μετατεθει στην οικογενεια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή