Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017

Μεθυσμένη οδηγός χτύπησε αστυνομικό στο Βόλο!

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Πιο πολύ αλκοόλ παρά… αίμα έτρεχε στις φλέβες μιας 47χρονης Ελληνίδας, η οποία έκανε την… ζόρικη στους αστυνομικούς της Τροχαίας που επιχείρησαν να της βεβαιώσουν κλήση σε οδηγό για παράνομη στάθμευση στο κέντρο του Βόλου!

Η 47χρονη γυναίκα, που βρισκόταν εμφανώς υπό την επήρεια μέθης, αντέδρασε έντονα όταν είδε τους αστυνομικούς να γράφουν το αυτοκίνητό της και πήρε… φωτιά! Τους επιτέθηκε και άρχισε να τους χτυπάει, προκαλώντας απλές σωματικές βλάβες σε έναν από αυτούς. Αμέσως, όμως, βρέθηκε με χειροπέδες. Οι τροχονόμοι έκαναν αλκοτέστ στην 47χρονη και διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι στο αίμα της υπήρχε συγκέντρωση 0,94 mg αλκοόλ ανά λίτρο!

Μάλιστα, στη δεύτερη μέτρηση που υποβλήθηκε μετά την παρέλευση 15΄ λεπτών, η ένδειξη ανέβηκε στα 0,99 mg ανά λίτρο, που θεωρείται ιδιαίτερα μεγάλο ποσοστό! Η γυναίκα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, που της άσκησε δίωξη για απείθεια, αντίσταση και πρόκληση σωματικής βλάβης, γλίτωσε ωστόσο τις παραβάσεις του Κ.Ο.Κ., αφού δεν οδηγούσε το όχημα όταν συνελήφθη!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου