Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

ΑΘΛΙΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ: Οι Ράμπο της Εφορίας «έπιασαν» στην Πρέβεζα τον… «Νταβέλη» της… φοροδιαφυγής

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤ Οι ρουφιάνοι και οι δοσίλογοι δυστυχώς βρίσκουν και στις μέρες μας τον τρόπο να δηλητηριάζουν τη ζωή των συνανθρώπων τους που κάνουν την ανάγκη τους εργασία και φιλότιμο, για να δημιουργήσουν και να θρέψουν τίμια την οικογένειά τους.
Μια τέτοια περίπτωση, συμπολιτών μας που φόρεσαν την «κουκούλα» και έστειλαν τους «Ράμπο» της Εφορίας να εισβάλλουν μέσα σε σπίτι για να πιάσουν τον… «Νταβέλη» της φοροδιαφυγής που ονομάζεται Στέφανος.
Ο Στέφανος είναι ένας καλλιτέχνης που συγκεντρώνει θαλασσόξυλα, δημιουργώντας χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα στο σπίτι του. Δεν τα εμπορεύεται αλλά παρουσιάζει μια καλλιτεχνική έκθεση κάθε χρόνο και εκεί μπορεί ο καθένας να τα δει. Αν κάποιοι επιθυμούν να τα αποκτήσουν, προφανώς με τη δική τους θέληση δίνουν ένα αντίτιμο, όπως συμβαίνει σε κάθε καλλιτεχνική έκθεση δημιουργού.
Κάποιος ή κάποιοι ενοχλήθηκαν από την δραστηριότητα αυτή του Στέφανου και προφανώς έκαναν καταγγελία στην εφορία.
Τρεις εφοριακοί λοιπόν έκαναν ολόκληρο ταξίδι, έφτασαν στην Πρέβεζα και μπούκαραν στο σπίτι του Στέφανου, όπου μέσα υπήρχε η σύζυγός του και το ανήλικο παιδί του.
Βρήκαν εκεί τις αποδείξεις της… παράνομης δράσης του, που ήταν κάποια θαλασσόξυλα (δηλαδή ξύλα μαζεμένα από ακροθαλασσιές) που τα χρησιμοποιεί για τις δημιουργίες του.
Ετσι, του βεβαίωσαν παράβαση, ότι ασκεί επάγγελμα χωρίς να έχει κάνει έναρξη στην Εφορία γι΄αυτό.
Σε μια χώρα όπου η παραοικονομία θρέφει την οικονομία, η παραπάνω υπόθεση αποτελεί σκάνδαλο. Κι αυτό γιατί αποδεικνύεται ότι οι ρουφιάνοι και οι δοσίλογοι μπορούν να κουμαντάρουν, ακόμη και να χρησιμοποιούν το κράτος κατά βούληση αλλά και γιατί το κράτος και στην προκειμένη περίπτωση οι «Ράμπο» της Εφορίας χρησιμοποιούνται και κινητοποιούνται για τέτοιες ασήμαντες περιπτώσεις.
Το επόμενο πεδίο δόξης λαμπρόν των ¨Ράμπο¨ της Εφορίας που ήρθαν από την Πάτρα, είναι να πεταχτούν μέχρι την διπλανή τους κάτω Αχαΐα και να βεβαιώσουν παραβάσεις σε όλους τους Ρομά που κατοικούν εκεί, οι οποίοι μαζεύουν καλάμια και φτιάχνουν καλάθια για να βγάζουν το ψωμί τους.
Σημειώνουμε ότι ο ίδιος ο στέφανος, που είναι ένα παιδί με εξαιρετικη προσωπικότητα και καλοσύνη, γνωστοποίησε το πρόβλημά του με ανάρτηση στο προσωπικό του fb, όπου δίνει όλα τα στοιχεία της υπόθεσης.
Μιας υπόθεσης που δείχνει την αθιότητα μιας θλιβερής μειοψηφίας Ελλήνων αλλά και την αθλιότητα του Ελληνικού κράτους που ανεξάρτητα από το ποιος κυβερνά, παραμένει ανάλγητο και αναποτελεσματικό.
Αν έτσι θέλουν να χτυπήσουν τη φοροδιαφυγή, ψάχνοντας τα σπίτια των ανέργων που παλεύουν να επιβιώσουν, την ώρα που οι πονηροί βγάζουν εκατομμύρια σε μαύρο χρήμα που το στέλνουν στο εξωτερικό, τότε η χώρα μας δεν έχει καμία ελπίδα να σηκώσει κεφάλι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΥΠΑΣ




prevezaposto.gr


2 σχόλια:

  1. Εάν ΔΕΝ αντιδράσουμε ΤΩΡΑ με οργάνωση , όλοι ΜΑΖΙ και δυναμικά όταν θα έρθουν για τον καθένα μας ξεχωριστά θα μας διαλύσουν..!!! ( ψυχικά , οικονομικά , σωματικά , ιδεολογικά ..!!! )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μας εχουν ΗΔΗ διαλυσει αγαπητε, απλα δεν το εχουμε καταλαβει ακομα

      Διαγραφή