Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Ηλεία: Έκανε μήνυση στον Προκόπη Παυλόπουλο – Τι ζητάει η γυναίκα που πήγε σε αστυνομικό τμήμα!

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤Η μήνυση κατατέθηκε σε αστυνομικό τμήμα της Αμαλιάδας στην Ηλεία. Στο στόχαστρο της γυναίκας, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος...


Σε υποβολή μήνυσης κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας για το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας, προχώρησε μία γυναίκα, κάτοικος Αμαλιάδας στην Ηλεία.

Η γυναίκα πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Ήλιδας, συνοδευόμενη από έναν 50χρονο ο οποίος δεν κατάγεται από την Ηλεία και ζήτησε να υποβάλλει μήνυση κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας, όπως και έκανε τελικά.

Τόσο η γυναίκα όσο και ο άνδρας που την συνόδευε δεν ανέφεραν την πολιτική τους τοποθέτηση και δήλωσαν «αγανακτισμένοι Έλληνες πολίτες της κρίσης».

Ωστόσο, εκατοντάδες μηνύσεις έχουν υποβληθεί από πέρυσι σε διάφορες περιοχές της χώρας από οπαδούς του καταζητούμενου Αρτέμη Σώρρα.

Οι μηνύσεις αφορούν τη θέσπιση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων με τον νόμο 4389/2016, πίσω από τον οποίο οι οπαδοί του Σώρρα θεωρούν ότι έχει εξυφανθεί συνωμοσία  για να πτωχεύσει η χώρα και να καταλυθεί η Δημοκρατία.

Με αυτό το σκεπτικό υποστηρίζουν πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρέπει να συλληφθεί πάραυτα και να καταδικαστεί από την ελληνική Δικαιοσύνη για εσχάτη προδοσία.

Η μήνυση που υποβλήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ήλιδας θα αποσταλεί στην Εισαγγελία Αμαλιάδας, ενώ δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να υποβληθούν και άλλες με το ίδιο σκεπτικό.


 

Πηγή ➤  patrisnews.com

1 σχόλιο: