Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ! Κατεβάζουν τις πινακίδες που έχουν τα ονόματα “ΦΙΛΙΠΠΟΣ” και “Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ”;…

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤Οργή προκαλεί η καταγγελία πολιτών στην Κατερίνη όπου σύμφωνα με μαρτυρίες εδώ και λίγο καιρό η εταιρία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίον» έχει κατεβάσει δύο πινακίδες ονοματοδοσίας των υπογείων τούνελ πάνω στην εθνική οδό στο ύψος της Κατερίνης.

  Όπως μπορείτε να μαντέψετε, τα ονόματα των δύο τούνελ είναι Φίλιππος ο Β’ και Μέγας Αλέξανδρος. Όπως αναφέρει ο πολίτης που έκανε την καταγγελία, από την εταιρία τους είπαν ότι απλώς «ξαφνικά» δόθηκε η εντολή να βγουν οι πινακίδες, χωρίς καμία εξήγηση.

Αυτά για να γνωρίζουμε την προδοσία που γίνεται εδώ και αρκετό καιρό πίσω από την πλάτη μας…



Πηγή ➤ voicenews.gr

2 σχόλια:

  1. οι πολιτες να τις αναρτησουν παλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να τους κανη αυτό που πρεπη ο μακεδονας ,η καλυτερη λυση πηγαίνετε από αλλου αν υπαρχη τροπος ,αλλα και εάν τους στειλετε ομαδικη διαμαρτυρια θα την ακουσουν θελοντας και μη @να το παρουν χαμπαρι καποιοι η ελλαδα δεν είναι ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ,σσ πλησιαζη να ξυπνηση το ΘΕΡΙΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ,ΔΙΕΘΝΙΣΤΟΥΛΗΔΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΠΤΟΦΑΛΛΑΓΙΤΙΚΗ ΝΟΜΕΚΛΑΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΙΑ ΤΩΝ ΑΧΡΙΣΤΕΡΩΝ ΟΤΙ ΔΕΕΕΕΕΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !!??? ΠΟΣΟ ΛΙΓΟ ΞΕΡΕΤΕ ΑΣ ΕΧΕΤΕ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΣΟ ΛΙΓΟ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή