Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΛαθροΕΠΕΝΔΥΤΗΣ φώναζε ΑΛΛΑΧ ΑΚΜΠΑΡ κι απειλούσε να ΚΑΨΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟ Έλληνα υπάλληλο

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοιΣύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του αστυνομικού συντάκτη Βασίλη Γραμμένου (τον οποίον κι ευχαριστούμε θερμά) απίστευτο συμβάν έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη και το έκρυψαν ΟΛΟΙ.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Β. Γραμμένου πριν λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη λαθροεισβολέας – πρόσφυγας (άγνωστο το νομικό του καθεστώς) Ιρακινής υπηκοότητας μετέβη σε πρατήριο υγρών καυσίμων και παίρνοντας τη μάνικα καυσίμων, απειλούσε με χρήση αναπτήρα να βάλει φωτιά και να κάψει ζωντανό τον εργαζόμενο υπάλληλο.
Ο Ιρακινός, σε κατάσταση μανίας, έκανε τη χαρακτηριστική κίνηση με το δάκτυλο πως θα κόψει τον λαιμό του υπαλλήλου και παράλληλα φώναζε Αλλάχ Ακμπάρ (ο Θεός είναι μεγάλος).
Εν συνεχεία ο υπάλληλος κατάφερε να του αποσπάσει τον αναπτήρα και λίγο αργότερα μετέβη και η Αστυνομία, η οποία είχε ήδη ενημερωθεί. Παρά την αντίσταση του Ιρακινού, συνελήφθη από τους ηρωικούς αστυνομικούς μας. Αξίζει να τονιστεί πως κατά τη μάχη για τη σύλληψή του τραυμάτισε έναν εκ των αστυνομικών ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
 
Πάνω του ο Ιρακινός είχε μεγάλο μαχαίρι, για άγνωστους λόγους.
Στο σημείο αυτό θέλουμε να τονίσουμε τον ηρωισμό των αστυνομικών μας, αλλά και να υπογραμμίσουμε πως κανένα ΜΜΕ δεν το έφερε στη δημοσιότητα μέχρι τώρα.
Γιατί άραγε;

Πηγή ➤ ANATROPIONLINE

1 σχόλιο:

  1. αφού συνελήφθει ζωντανός άχρηστο είναι...Εκτός κι αν μου πείτε οτι όταν αφεθεί ελεύθερος θα με πάρει απ το χέρι να με περάσει απέναντι το δρόμο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή