Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΕΠΙ 22 ΧΡΟΝΙΑ: Ερντογάν, σε έχουμε σκοτώσει ήδη μια φορά στις 8 Οκτωβρίου 1996! Θες κι άλλη;

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤ – Τι πρέπει να κάνει η κυβέρνηση για να πάρει τους δύο Ελληνες αιχμαλώτους πίσω!

Ηταν πρωί της 8ης Οκτωβρίου 1996, όταν ο....
πιλότος του F-16 της Τurk Hava Kuvetleri(ΤΗΚ), Ναίλ Ερντογάν, έμπαινε στο κόκπιτ μαζί με τον συγκυβερνήτη του Οσμάν Τσιτσεκλί! Το τουρκικό F-16d(#91-0023) απογειώθηκε ζευγάρι με ένα άλλο. Στον αέρα τα δύο F-16 συναντήθηκαν με άλλα δύο F-4 και αμέσως πέταξαν σε σχηματισμό στη Νότια Χίο. Μόλις παραβίασαν το FIR Αθηνών, αμέσως απογειώθηκαν δύο Ελληνικά μαχητικά Miraz 2000EG από της 331 μοίρα της 114Πτέρυγας Μάχης (Τανάγρα) για να τα αναχαιτίσουν. Σε λίγα λεπτά, τα δύο Ελληνικά και τα 4 τουρκικά συναντήθηκαν σε απόσταση μερικών μιλίων από την Χίο. Οι Τούρκοι παρά τις επίμονες εκκλήσεις να εγκαταλείψουν τον Εθνικό μας Εναέριο χώρο, αρνήθηκαν πεισματικά και η αναχαίτιση εξελίχτηκε σε μια πάρα πολύ σκληρή αερομαχία 4vs2 .

Σε ένα από τα 2 Ελληνικά Miraz, κυβερνήτης ήταν ο υποσμηναγός Γρίβας, ο οποίος διαπίστωσε ότι οι Τούρκοι εκτός του ότι είχαν φτάσει πολύ κοντά στην ακτή της Χίου, εκτελούσαν πολύ επικίνδυνες μανούβρες που σκοπό είχαν να καταρρίψουν μιας και ήταν οπλισμένα το άλλο Ελληνικό Μιράζ. Οι Τούρκοι είχαν ξεπεράσει κάθε ανεκτό όριο και οι Έλληνες πιλότοι κινδύνεψαν άμεσα.

Ετσι ο Γρίβας πάτησε το κουμπί αι εκτόξευσε έναν πύραυλο αέρος-αέρος Magic IR. Ο πύραυλος στόχευσε το F-16 του σμηναγού Ερντογάν με απόλυτη επιτυχία σώζοντας το άλλο Ελληνικό Μιράζ που το απειλούσαν δύο τουρκικά. Το αεροσκάφος του Ερντογάν ανατινάχτηκε στον αέρα σκοτώνοντας ακαριαία τον Τούρκο πιλότο. Ο συγκυβερνήτης του, ο Οσμάν Τσιτσεκλί πρόλαβε και χρησιμοποίησε το σύστημα εκτίναξης του αεροσκάφους και σώθηκε, πέφτοντας στην θάλασσα πολύ κοντά στη Χίο και εντός των χωρικών μας υδάτων!

30 λεπτά αργότερα, ένα Ελληνικό ελικόπτερο έρευνας και διάσωσης (SAR) ΑΒ-205 που είχε απογειωθεί από της 358 μοίρα, έφτανε στο σημείο και διέσωσε τον τούρκο συγκυβερνήτη και τον μετέφερε σε στρατιωτικό νοσοκομείο. Όταν του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, η Ελλάδα μετά από 4 μέρες, έβαλε τον τούρκο πιλότο σε ένα C-130 και με ειδική πτήση τον μετέφερε στην Τουρκία! Ελαφρώς … χεσμένο από αυτά που έπαθε, αλλά σώο και αβλαβή!

Διότι εμείς οι Ελληνες είμαστε πολιτισμένοι και ξέρουμε να φερόμαστε ΣΩΣΤΑ ακόμη και σε τσουτσέκια που επιβουλεύονται την Εθνική μας Ακεραιότητα και Ανεξαρτησία!

Επίσημα, τόσο ο τότε υπουργός Άμυνας Γιάννος Παπαντωνίου, όσο και ο Τούρκος ομόλογός του, ανακοίνωσαν ότι το αεροσκάφος έπεσε από μηχανική βλάβη!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι όμως αυτή που σας γράφω σήμερα, κι όποιος τολμήσει να αμφισβητήσει αυτά που γράφω , είτε από το ΓΕΑ είτε από το Συριζοπασόκ, του έχω μια μεγάλη έκπληξη!
Γιατί σας τα γράφω όλα αυτά σήμερα και αποφάσισα να προχωρήσω σε αυτήν την αποκάλυψη;

Διότι οι Τούρκοι, δυστυχώς, ΜΟΝΟ αυτήν την γλώσσα καταλαβαίνουν!

Και τα γράφω όλα αυτά, για να δώσω ένα ιστορικό μάθημα στους χαρτογιακάδες των Αθηνών, ΠΩΣ δαμάζεται ένα υπερφίαλο καθεστωτικό γουρούνι όπως ο Ερντογάν! Οσο τον πάτε διπλωματικά και πολιτικά, τόσο θα σαπίζουν στις τουρκικές φυλακές οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί!

Η μόνη λύση που έχετε, είναι να Κατεβάσατε ένα τουρκικό , να μαζέψετε τους πιλότους και αυτή τη φορά, να τους πείτε ξεκάθαρα: «Δώστε τώρα αμέσως τους δύο Ελληνες που κρατάτε παράνομα για να σας δώσουμε πίσω τους πιλότους σας»!

Και φυσικά σε όλο αυτό το διάστημα θα λέτε ότι το τουρκικό έπεσε από ανάφλεξη του μετακαυστήρα (afterburner) ή από απώλεια στήριξης!!!

Ετσι γίνονται οι δουλειές κορίτσια!!! Αν αντί για τους Τούρκους είχαμε γείτονες τους Δανούς, θα σας έγραφα εντελώς διαφορετικά πράγματα!

Με αυτούς, άλλος τρόπος δεν υπάρχει, άλλη γλώσσα δεν καταλαβαίνουν!!!

ΥΓ.
Περαστικά και ας με συμπαθάνε ορισμένοι φίλοι που αναγκάστηκα σήμερα και αποκάλυψα ΑΠΟΡΡΗΤΗ ιστορία, που ήταν κρυμμένη και θαμμένη επί 22 ολόκληρα χρόνια!!!

Πηγή ➤ athensvoicecitynews

5 σχόλια:

  1. ΧΑΙΡΕΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ23 Μαρτίου 2018 στις 5:30 μ.μ.

    Για την αλήθεια στα Ίμια ποτέ θα μάθουμε???
    Ήταν ατύχημα ή τους σκότωσαν οι Τούρκοι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μονο ο ανθελληνας Σημιτης μπορει να σου δωσει απαντηση και το χοντροβουβαλο ο Παγκαλος !

      Διαγραφή
  2. Παρε την απαντηση σου την ωρα που ακριβως την κανεις...... τιποτα αλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αγαπητε αναρτησαντα το αρθρο, οι πιλοτοι μας ειναι αετοι και δεν εχουν καμμια μα καμμια αντιρρηση να ριξουν οχι ενα αλλα οσα παραβιαζουν τον εναεριο χωρο μας, το θεμα ειναι οτι.......η στρατιωτικη ηγεσια μαζι με την πολιτικη ( ειδικα την σημερινη ) εχουν μπερδεψει τα κυλοτακια με τις σκελεες, οποτε ειναι απιθανο να δωσουν εντολη καταρριψης ακομα και αν ειναι ντροουν τουρκικο σε χωρικα μας υδατα, γενικα ( σχεδον ) ολοι οι εντος βουλης ακομα ΚΑΙ ο προεδρος της δημοκρατιας ( αλλα και οσοι προεδροι περασαν ) θελουν στησιμο στον τοιχο της Καισαριανης, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τους σκότωσαν οι Τούρκοι τους γάζωσαν και κάποιος από το Νικηφόρο που πήγε να τους στείλει έφαγε στέρηση βαθμού κι επίπληξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή