Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Νομο.......σχέδιο επιταχύνει την απόκτηση Ελληνικής Ιθαγένεια από 800.000 αλλοδαπούς

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤ Δυνατότητα απόκτησης της Ελληνικής ιθαγένειας με ταχύτατες διαδικασίες προφέρει σε 800.000 αλλοδαπούς που βρίσκονται νομίμως στην Ελλάδα, σχέδιο νόμου που θα καταθέσει εντός την ημερών στη Βουλή ο Υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης.
Ο χρόνος απονομής της Ελληνικής ιθαγένειας μειώνεται από 6 (που ισχύει σήμερα) σε μόλις 3 χρόνια!
Μάλιστα, το πολυπόθητο χαρτί θα λαμβάνεται, αφού οι ενδιαφερόμενοι αλλοδαποί λάβουν μέρος σε ένα τεστ γνώσεων, που γίνεται πλέον πανεύκολο. Θα πρέπει να απαντήσουν γραπτώς σε 20 ερωτήσεις, τις οποίες θα επιλέξουν από ένα σύνολο 30 ερωτημάτων. Θα υπάρχουν επίσης και προφορικές εξετάσεις. Οι 30 εύκολες ερωτήσεις θα επιλέγονται τυχαίως, την ημέρα των εξετάσεων, από τράπεζα θεμάτων, στην οποία θα υπάρχουν συνολικά 300 ερωτήσεις.
Για να καταλάβει κανείς πόσο εύκολη θα γίνει η όλη διαδικασία, αρκεί να λάβει υπόψη του ότι όλες οι απαντήσεις και στις 300 ερωτήσεις θα έχουν δοθεί εκ των προτέρων από το υπουργείο στους ενδιαφερομένους!
Οι πρώτες πληροφορίες, που έχουν διαρρεύσει για το συγκεκριμένο νομοσχέδιο από το Υπουργείο Εσωτερικών, έχουν προκαλέσει έντονες ανησυχίες σε ορισμένα από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, που θεωρούν ότι πίσω από τις νέες νομοθετικές ρυθμίσεις κρύβονται εκλογικές σκοπιμότητες της Κυβέρνησης και η πρόθεσή της να υφαρπάξει την ψήφο των αλλοδαπών.
Πηγή: Europost

4 σχόλια:

  1. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=192969378134946&set=a.125347564897128.1073741826.100022656543755&type=3&theater
    Αρχίστε άμεσα όσοι από σάς δεν είστε δουλοπρεπείς να συγκεντρώνετε με κάθε μέσο βαρύ οπλισμό ( είναι νόμιμο ΑΛΛΑ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ όταν η εθνική κυριαρχία απειλείται με ταυτόχρονη μάλιστα την εκ μέρους όλων των ανωτέρων και ανωτάτων αξιωματικών των ελληνικών ΕΝ ΔΥΝ. διάπραξη του εγκλήματος της εσχάτης προδοσίας ...ξυπνήστε). Θα χρειαστούν τα όπλα για να προστατέψετε τα παιδιά σας αλλά και ως μέσω συναλλαγής και επιβίωσης σε περίοδο πολέμου.Αλίμονο στις πόλεις των οποίων οι πολίτες δεν φρόντισαν να συγκεντρώσουν εγκαίρως βαρύ οπλισμό και πυρομαχικά. Όσοι δεν είστε προδότες πηγαίνετε *σήμερα*στην αστυνομία της περιοχής σας να ενεργοποιήσετε τα δικαιώματα που σας δίνει το Σύνταγμα όταν εκείνο καταλύεται Μην αφήνετε με την σιωπή σας να καταπατούνται τα δικαιώματά σας αυτά. ΚΑΤΑΘΈΣΤΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ δείτε εδώ την διαδικασία, στην ομάδα Ιερή Δήλωση Άρθρο 120, στο αρχείο με ημερομηνία 21-03-18..καταθέστε το έγγραφο πάρτε αντίγραφο απ την αστυνομία κοινοποιήστε το δημόσια , και αρχίστε άμεσα να συγκεντρώνετε με κάθε μέσο βαρύ οπλισμό.
    ΗΔΗ 1000δες πολίτες ΑΝΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΈΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΕΊ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΕΣ ΑΥΤΈΣ ΚΑΙ ΕΊΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΟΠΛΙΣΜΈΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΟΠΛΟΧΡΗΣΙΑ
    ΔΕΊΤΕ την διαδικασία εδώ (προχωρήστε άφοβα, για ότι πληροφορίες πείτε μου) .https://www.facebook.com/groups/986790621349334/2001542976540755/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχω ακουσει για το Αρθρο 120...παρακαλω στειλτε το, στο FB μου -Καιτη Αλεξανδροπουλου- για να το διαβασω και να το ποσταρω ,ωστε να γινει ευρυτερα γνωστο...Λατρευω τη χωρα μου,μισω - δεν ντρεπομαι - οσους την καπηλευονται και οπως μπορω,προσπαθω να αφυπνισω και αλλους...Ευχαριστω που με βοηθατε σε αυτο...Συνεχιστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. MEPOΣ TETAPTO - Eιδικές τελικές και μεταβατικές διατάξεις > TMHMA Δ΄ - Aκροτελεύτια διάταξη
      'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)
      1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Eφημερίδα της Kυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Yπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Iουνίου 1975.
      2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Eλλήνων.
      3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
      4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

      Αθήνα, 2008

      O ΠΡOΕΔΡOΣ ΤΗΣ ΒOΥΛΗΣ
      ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Γ. ΣΙΟΥΦΑΣ

      Διαγραφή