Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ- ΤΙ ΕΠΑΘΕ ένας ηλικιωμένος (82 ετών) σε κατάστημα «ΓΕΡΜΑΝΟΣ»..ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ !

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤ Σοβαρό συμβάν έγινε χθες Πέμπτη το μεσημέρι σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας. Ο δημοσιογράφος ς Νίκος Τσιαμτσίκας πήγε σε ένα κατάστημα «ΓΕΡΜΑΝΟΣ» στην Πετρούπολη για να πληρώσει το σταθερό του τηλέφωνο και ως θεατής είδε υπαλλήλους να βιαιοπραγούν σε έναν ηλικιωμένο ετών 82 φωνάζοντάς του «Φύγε από δω να μην ξαναπατήσεις».
Ο ηλικιωμένος είχε μεταβεί στο κατάστημα προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τα γνωστά 5ψηφια νούμερα που χρεώνουν το κινητό μας τηλέφωνο και πληρώνουμε χρήματα χωρίς να έχουμε κάνει εμείς τις κλήσεις ή να έχουμε στείλει μηνύματα. Ο ηλικιωμένος εκνευρίστηκε γιατί δεν ήταν η πρώτη φορά που του είχε συμβεί και ακούμπησε με δύναμη το κινητό του στο πάγκο και έσπασε το τηλέφωνό του. Και όλα αυτά από την αγανάκτησή του. Οι υπάλληλοι του καταστήματος όμως αντί να τον ηρεμήσουν θεώρησαν σωστό να τον τραμπουκίσουν,να τον γρονθοκοπήσουν, να τον βρίσουν και να τον πετάξουν έξω με τις κλωτσιές. Εκεί λοιπόν βρέθηκε ο ρεπόρτερ και πήρε θέση. Μόλις ξεκίνησε να καταγράφει τον έβρισαν, τον έσπρωξαν και πέταξαν και τον ίδιο έξω από το κατάστημα.
Στο τέλος βρέθηκαν όλοι μαζί στο Α.Τ Πετρούπολης όπου τα πνεύματα ηρέμησαν και κατόπιν συνεννόησης, για να μην περάσει κανείς τη νύχτα στο τμήμα εξαιτίας εκατέρωθεν μηνύσεων, δόθηκαν οι αμοιβαίες εξηγήσεις και επικράτησε η λογική…
Ο ίδιος έγραψε σήμερα στη σελίδα του: 
Νίκος Τσιαμτσίκας
Όταν είδα να ασχημονούν στον γέροντα 4-5 άντρες μαζί, δεν σκέφτηκα να τραβήξω βίντεο.
Μπήκα στη μέση να τους χωρίσω, όπως πιθανόν να μπήκαν κι άλλοι. Αλλά δεν γινόταν τίποτα. 
Οταν είδα το φόβο του γέροντα, αισθάνθηκα οτι μπορεί όλο αυτό να μην σταματήσει εκεί. 
Σήκωσα το κινητό αφού τέλειωσε το επεισόδιο να καταγράψω, όπως πιθανώς μπορεί να έκαναν κι άλλοι που δεν τους πήραν χαμπάρι,όπως κάνουν χιλιάδες άνθρωποι κάθε μέρα που δεν είναι και δημοσιογράφοι και τα βλέπουμε στο internet κάθε μέρα. Ο παππούς, δακρυσμένος, έντρομος και σε σύγχυση. Δε άργησαν να καταλάβουν ότι τραβάω με το κινητό και έγιναν αυτά που βλέπετε κι άλλα τόσα που δεν βλέπετε, παρ ότι δήλωσα την ιδιότητα μου. 
Εντάξει μην ανησυχείτε, θα ζήσω… Γίνονται αυτά κι ακόμη χειρότερα, στην Ελλάδα ζούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου