Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ - ΑΘΑΝΑΤΟΙ!! ΒΙΝΤΕΟ !


beteranizhta.blogspot.gr

ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοιΕπτά χρόνια από την δολοφονία δύο ηρώων αστυνομικών - Ας θυμηθούμε το δραματικό διάλογο της ομάδας ΔΙ.ΑΣ με το ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΟΥ ΔΡΑΣΕΩΣ
Σαν σήμερα συμπληρώνονται επτά χρόνια από την ημέρα της ηρωικής θυσίας των Αστυνομικών μας, Γεώργιου Σκυλογιάννη και Ιωάννη Ευαγγελινέλη, οι οποίοι έπεσαν εν ώρα καθήκοντος, ως ύστατη θυσία για την προστασία του κοινωνικού συνόλου.
Δύο παλικάρια 22 και 23 ετών έχασαν την ΖΩΗ τους από σφαίρες αδίστακτων δολοφόνων.
Το ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο του μακελειού στο Ρέντη

Το χρονικό της δολοφονίας
Το μακελειό με τους δύο νεκρούς αστυνομικούς αλλά και δύο σοβαρά τραυματίες συναδέλφους τους είχε γίνει την 1η Μαρτίου 2011
Είχε προηγηθεί ληστεία σε περίπτερο στο Μενίδι, ο ιδιοκτήτης του οποίου είχε τηλεφωνήσει στην Άμεση Δράση και είχε αναφέρει τη μάρκα και τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου των δραστών.
Τέσσερις αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, που επέβαιναν σε δύο μοτοσικλέτες, εντόπισαν λίγη ώρα αργότερα το αυτοκίνητο στη Λεωφόρο Κηφισού στο Περιστέρι και το ακολούθησαν, ενημερώνοντας παράλληλα το κέντρο της Άμεσης Δράσης, με αποτέλεσμα να σταλούν ενισχύσεις. Στον παράδρομο της Κηφισού, όμως, στο ύψος της λαχαναγοράς του Ρέντη, ο οδηγός του κλεμμένου αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν οι ληστές σταμάτησε απότομα και οι τρεις άγνωστοι που ήταν μέσα άρχισαν να πυροβολούν με καλάσνικοφ και πιστόλι κατά των αστυνομικών.
Οι τέσσερις αστυνομικοί δέχτηκαν καταιγισμό πυρών πάνω στις μοτοσικλέτες, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι δύο στο κεφάλι, ένας στο στομάχι και ο τέταρτος στο γόνατο. Οι δύο υπέκυψαν σχεδόν αμέσως στα τραύματά τους. Δύο άλλοι αστυνομικοί από αυτούς που ακολουθούσαν τους μοτοσικλετιστές της ΔΙΑΣ δέχτηκαν από μία σφαίρα στα κράνη χωρίς να τραυματιστούν, ενώ σε άλλους δύο οι σφαίρες σφηνώθηκαν στα αλεξίσφαιρα γιλέκα τους. Λίγη ώρα μετά το μακελειό εντοπίστηκε στο Μοσχάτο το αυτοκίνητο των δραστών.
7 χρόνια μετά τη δολοφονία των ηρώων της ΔΙ.ΑΣ. κανείς μας δε ξεχνάει εκείνο το απόγευμα του Μάρτη.  ΑΘΑΝΑΤΟΙ!!! 

Πηγή ➤policenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου