Κυριακή 1 Απριλίου 2018

ΣΟΚ στον επιχειρηματικό κόσμο-Πέθανε ξαφνικά ο Στέλιος Σκλαβενίτης σε ηλικία μόλις 54 ετών

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤Θρήνος στον επιχειρηματικό κόσμο από την είδηση πως έφυγε από τη ζωή ο Στέλιος Σκλαβενίτης – Το βράδυ του Σαββάτου αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο – Μπήκε στην Εντατική αλλά λίγες ώρες μετά άφησε την τελευταία του πνοή – Ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών
Σοκαρισμένος ο επιχειρηματικός κόσμος της χώρας έμαθε το τραγικό νέο. Ο Στέλιος Σκαλαβενίτης, ένας νέος άνθρωπος, μέλος μιας από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες επιχειρηματικές οικογένειες της χώρας, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία μόλις 54 ετών.

Ο θάνατός του έγινε γνωστός το πρωί της Κυριακής. Και «πάγωσε» τους πάντες. Ήταν ένα από τα αδέρφια που βρίσκονταν στο τιμόνι της αλυσίδας σούπερ μάρκετ, Σκλαβενίτης.

Το βράδυ του Σαββάτου, ο Στέλιος Σκλαβενίτης αισθάνθηκε αδιαθεσία. Τις τελευταίες μέρες τον ταλαιπωρούσε η γρίπη. Μόλις μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, οι γιατροί έκριναν πως πρέπει να μπει στην Εντατική.

Όπως κι έγινε. Αλλά η επιδείνωση της κατάστασής του ήταν ραγδαία. Το πρωί της Κυριακής, άφησε την τελευταία του πνοή. Ήταν μόλις 54 ετών και πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Ιατρικό ανακοινωθέν έδωσε στη δημοσιότητα το νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ για τον θάνατο του Στέλιου Σκλαβενίτη.

Όπως σημειώνεται, "ο Στέλιος  Σκλαβενίτης προσήλθε εκτάκτως στα Εξωτερικά Ιατρεία του ΥΓΕΙΑ στις 31/03/2018 και ώρα 22:00 μ.μ. λόγω οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας.

Μεταφέρθηκε άμεσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) όπου διεγνώσθη σύνδρομο οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας (ARDS) επί εδάφους λοίμωξης από τον ιό της γρίπης τύπου Β.

Παρά τη φαρμακευτική και μηχανική υποστήριξη, ανέπτυξε σύνδρομο πολυοργανικής ανεπάρκειας και κατέληξε λόγω ενδοπνευμονικής αιμορραγίας στις 07:18 π.μ. της επόμενης ημέρας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου