Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ''Β ΡΟΜΑ'' έσπασαν ασθενοφόρο στο Μεσολόγγι

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤ Μια ομάδα Ρομά που είχε συγκεντρωθεί έξω από το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου Μεσολογγίου άρχισε να δημιουργεί φασαρίες και να επιτίθεται στους γιατρούς και στις νοσηλεύτριες που κάλεσαν την αστυνομία, ενώ έσπασαν και ένα ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από εργαζόμενους του νοσοκομείου, την ώρα που οι εξαγριωμένοι Ρομά επιτέθηκαν στο ασθενοφόρο η αστυνομία ήταν παρούσα, αλλά δεν έγιναν ενέργειες για την σύλληψη των δραστών. Πρόκειται για το ασθενοφόρο που χρησιμοποιείται ως κινητή μονάδα για την μεταφορά διασωληνομένων ασθενών και πλέον το νοσοκομείο δεν διαθέτει άλλο παρόμοιο όχημα με ανάλογο εξοπλισμό.Έτσι οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ, έχουν στη διάθεσή τους μόνο ένα ασθενοφόρο και θα αναγκαστούν να χρησιμοποιήσουν τα καινούρια, παρόλο που δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί η ράμπα.

Βαρυσήμαντη δήλωση του διοικητή του Νοσοκομείου: Να μπει τέλος στην παραβατικότητα των Ρομά

Το πρόσφατο περιστατικό βίας κατά δημόσιας περιουσίας (Νοσοκομειακό αυτοκίνητο ΕΚΑΒ) από εξαγριωμένους ROMA περί ώρα 00:20 την Κυριακή του Πάσχα (8/4/2018) καταδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι είναι επιτακτική η ανάγκη να μπει ένα τέλος στην συνεχιζόμενη παραβατικότητα των ROMA, πέριξ και εντός του Νοσοκομείου. Οι συνεχείς λεκτικές επιθέσεις οι κλοπές κινητών τηλεφώνων και ο συγκεκριμένος βανδαλισμός ανήμερα του Πάσχα επιβάλει οι διωκτικές αρχές να πράξουν το αυτονόητο: να επιβάλλουν την τάξη και να προστατεύσουν τους πολίτες, τους ασθενείς, και την δημόσια περιουσία. Το ότι η αστυνομική αρχή εκλήθη και έδωσε παρουσία μετά από τρία (3) τηλεφωνήματα και προσπάθησε κατά πάγια τακτική να μην κινήσει την αυτεπάγγελτη διαδικασία – πράγμα το οποίο τελικά έπραξε – προκαλεί έντονο προβληματισμό και ανησυχία. Καλούμε τις αστυνομικές αρχές να ενεργοποιήσουν τις προβλεπόμενες διαδικασίες, ώστε να μπει ένα τέλος στην επικείμενη παραβατικότητα των ROMA στην περιοχή του Νοσοκομείου.

Άλλος δρόμος δυστυχώς δεν υπάρχει, πριν θρηνήσουμε θύματα.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

1 σχόλιο:

  1. Σε όλη τη χώρα αυτά που προκαλούνται από μη κοινωνικούς ρομά είναι απαράδεκτα . Υπάρχουν και καλοί τσιγγάνοι αλλά φοβούνται να αντιδράσουν σε αυτά τα καθάρματα που δεν προσφέρουν τίποτα και απαιτούν από την πολιτεία! Όμως το ψάρι βρομάει από το κεφάλι αφού πολιτικοί και αυτοδιοικητικοί τους χαϊδεύουν για τους ψήφους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή