Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

«ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗ...» Ο νεαρός που ύψωσε τη σημαία στη βραχονησίδα απαντά στον Καμμένο: «Θα βουτάς τη γλώσσα σου στο μυαλό σου...»

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤ Την έντονη αντίδραση του Χαραλάμπου Τσαγαλά, του ενός εκ των νεαρών που ύψωσαν τη σημαία στη βραχονησίδα Μικρός Ανθρωποφάγος προκάλεσαν τα όσα είπε στη Βουλή ο Πάνος Καμμένος για την κίνησή τους.
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μιλώντας για την κίνηση του Τσαγαλά και των δύο φίλων του είπε μεταξύ άλλων ότι «όταν κάποιος τοποθετεί τη σημαία πρέπει να διασφαλίσει ότι θα την υπερασπιστεί με το αίμα του.


Η προβολή της εθνικής κυριαρχίας της σημαίας είναι πράξη που είναι και υπεύθυνος αυτός που την κάνει να έχει τη δυνατότητα να τη στηρίξει.

Αλλιώς να έρθει και να πει στον ελληνικό στρατό ότι αποφάσισα με δύο φίλους μου που είναι Πάσχα να τη βάλω τη σημαία, να τους δώσουμε και δύο G3 της εθνοφυλακής να την υπερασπιστούν οι ίδιοι».

Η τελευταία αυτή αναφορά αποτέλεσε αφορμή για τον νεαρό να κάνει μια ανάρτηση στο Facebook με την οποία καλεί τον υπουργό Άμυνας να «βουτάς τη γλώσσα σου μέσα στο μυαλό σου και μετά θα μιλάς».

Αποκαλύπτει, δε, ότι ο ίδιος και άλλοι 15 νέοι έχουν δώσει το απολυτήριο στρατού εδώ και αρκετούς μήνες «για να είμαστε επίσημα στην εθνοφυλακή».

Δείτε την ανάρτηση του Χαράλαμπου Τσαγαλά:
 




2 σχόλια:

  1. Εσύ βλάκα υπουργέ. Είσαι αυτός που φυλλατει, τας σημαίας α βλάκα, για αυτό είσαι υπουργός, αλλιώς φύγε/τε, γιατί είστε μονο πορδες, αφού δεν μας υπηρετείτε, αλλά μας προδιδετε.
    Παραιτηθείτε ρε τσολια της Σιων. -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχει δικαίωμα ο καθένας να βάζει σε κίνδυνο τη χώρα για προσωπική προβολή και ηρωοποίηση...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή