Σάββατο 14 Απριλίου 2018

ΕΛ.ΑΣ: Αυτοί είναι οι ΛΑΘΡΟΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ληστές που είχαν ρημάξει τα αυτοκίνητα στα νότια προάστια - ΦΩΤΟ

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοιΣτη δημοσιότητα δόθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δύο ληστών που έκαναν κλοπές από παρκαρισμένα αυτοκίνητα στα Νότια Προάστια.


Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες, από τον περασμένο Φεβρουάριο, προέβαιναν συστηματικά σε διαρρήξεις παρκαρισμένων αυτοκινήτων, είτε παραβιάζοντας τις κλειδαριές, είτε σπάζοντας τα τζάμια και στη συνέχεια αφαιρούσαν χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, έγγραφα και τιμαλφή.

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί 14 κλοπές σε διάφορες περιοχές των Νοτίων προαστίων (Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη, Βάρκιζα).

Οι δράστες συνελήφθησαν στις 13 Μαρτίου 2018 από το Τμήμα Ασφαλείας Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.

Πρόκειται για τους:

Soufi (ον) Aissa του Abdakader και της Lalia , γεννηθέντα στις 3-3-1998 στην Αλγερία
Abedellaoui (ον) Hamza του Arbi και της Hayete , γεννηθέντα στις 17-4-1992 στην Τυνησία
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωση της πολιτείας για τον κολασμό ομοειδών αδικημάτων καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-9673358 του Τμήματος Ασφάλειας Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου