Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Αλλοδαποί ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ πιτσιρικάδες «ξάφρισαν» μαγαζί στο Λουτράκι

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤ Ένα μέρος από τα κλεμμένα εμπορεύματα, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του καταστήματος
Οι τροχονόμοι της Τροχαίας Κορίνθου καταδίωξαν και τελικά τσάκωσαν τρεις ανήλικους λαθρομετανάστες, οι οποίοι “βούτηξαν” διάφορα προϊόντα από ένα κατάστημα σε τοπική κοινότητα του Δήμου Λουτρακίου- Αγίων Θεοδώρων και έσπευσαν να εξαφανιστούν τρέχοντας.

Οι τρεις πιτσιρικάδες, ένας Αιγύπτιος, ένας Σύρος και ένας Παλαιστίνιος είχαν στην κατοχή τους μόνο ένα μέρος από τα κλεμμένα εμπορεύματα, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Στη συνέχεια, παρελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας που διενεργούν προανάκριση για το ενδεχόμενο να έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές και θα παραπεμφθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

*** Μετά από έξι μήνες εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια η κλοπή που είχε γίνει στις 26 Οκτωβρίου του 2017 στο σπίτι μιας γυναίκας στην Καλαμάτα. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος ενός 35χρονου Αρμένιου και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

*** Το ίδιο συνέβη και μετά την εξιχνίαση της κλοπής στο όχημα μιας γυναίκας που είχε γίνει την 1η Φεβρουαρίου σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων. Από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 33χρονου Έλληνα και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

1 σχόλιο: