Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή της σύλληψης των ΒΡΟΜΑ διαρρηκτών της Γλυφάδας

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι Η στιγμή της σύλληψης των τριών ΒΡΟΜΑ διαρρηκτών που είχαν ταράξει τους κατοίκους της Γλυφάδας καταγράφηκε σε βίντεο ντοκουμέντο, που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.
Όπως αποδείχθηκε οι τρεις νεαροί, ηλικίας 19, 22 και 23 ετών μετά το “χτύπημα” στο σπίτι της Αντιδημάρχου Γλυφάδας, επιχείρησαν να διαρρήξουν ακόμη ένα σπίτι σε κοντινή περιοχή. Έπεσαν όμως σε περιπολία αστυνομικών και κατέληξαν με χειροπέδες στα χέρια.
Οι τρεις κλέφτες μάλιστα έκαναν τα πάντα για να αποφύγουν τη σύλληψη. Οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ αναγκάστηκαν να τους καταδιώξουν και κατάφεραν να συλλάβουν τους δύο σε μια αποθήκη και τον τρίτο σε πυλωτή πολυκατοικίας όπου προσπάθησε να κρυφτεί. Μάλιστα ο ένας από αυτούς προσπάθησε να δραπετεύσει χτυπώντας έναν από τους αστυνομικούς του τμήματος Γλυφάδας.
Όπως αποδείχθηκε από την έρευνα των αστυνομικών οι τρεις νεαροί είναι μέλη σπείρας που κυριολεκτικά είχε ρημάξει την περιοχή. Οι συγκεκριμένοι κλέφτες ευθύνονται σύμφωνα με την αστυνομία για τουλάχιστον 23 “χτυπήματα” σε σπίτια της Γλυφάδας.
Ως προς την μεθοδολογία δράσης τους, παραβίαζαν συνήθως παράθυρα, πατζούρια ή μπαλκονόπορτες με τη χρήση διαρρηκτών εργαλείων και αφού εισέρχονταν και ερευνούσαν τους χώρους αφαιρούσαν χρήματα, κοσμήματα, τιμαλφή και άλλα αντικείμενα αξίας.
Δείτε το βίντεο ντοκουμέντοΠηγή ➤ www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου