Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

Άρθρο - Παπαδάκης – Ντέρου: «Οι αστυνομικοί είμαστε όλοι υποψήφιοι νεκροί»

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοιΔεν επιθυμούμε να σκοτωθούμε και μετά να ηρωοποιηθούμε με μια τελετή τιμής ή ένα στέφανο που θα μας καταθέσετε. Δεν σας θέλουμε στην κηδεία μας κάτω από αυτές τις συνθήκες"..

Η παράλειψη, η κοινωνική, αποκρουστική επικίνδυνη και συνάμα συνεχόμενη απαξίωση του ένστολου και ειδικά τα τελευταία χρόνια των μνημονιακής περιόδου από το 2010, παρουσιάζει έξαρση επικίνδυνη, σε επίπεδο τραγικά ανησυχητικό.

Και σας δηλώνουμε ότι ξεπεράσαμε τις αντοχές μας αλλά αντέχουμε. Και αναρωτιόμαστε τελικά αν αυτή η χρόνια απαξίωση έχει κάποια δόση εκούσιας η ακούσιας μεθοδευμένης τακτικής, εσείς θα μας το πείτε αυτό.

Πέρασαν όλων τον λογιών οι κυβερνήσεις, δεξιές κεντρώες αριστερές και πάλι και όμως ουδεμία αναγνώρισε το επικίνδυνο της εργασίας μας. Γιατί κύριοι…;

Δώστε μας μια αληθινή και αξιοπρεπή απάντηση. Γιατί δεν το κάνατε και δεν το κάνετε…, ένα νομοσχέδιο είναι, τόσο απλό για εσάς. Δεν επιθυμούμε να σκοτωθούμε και μετά να ηρωοποιηθούμε με μια τελετή τιμής ή ένα στέφανο που θα μας καταθέσετε. Δεν σας θέλουμε στην κηδεία μας κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Ορκιστήκαμε στην ζωή μας για την δική σας ασφάλεια. Εκτιμήστε και αναγνωρίσετε τον όρκο μας, ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Χάσαμε τα νιάτα μας περιμένοντας να εκτιμήσετε το δίκαιο αίτημα μας και συνεχίζουμε να περιμένουμε και γνωρίζετε ότι είναι δίκαιο και σωστό. Γιατί κύριοι…

Η ζωή είναι αγαθό και την θέλετε για εσάς και τα παιδιά σας, όμως και εμείς την θέλουμε….. Δώστε αξία στην ζωή μας .ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Διασφαλίστε τον αστυνομικό από κάθε άποψη, εφαρμόστε τις αμετάκλητες αποφάσεις του ΣτΕ, εξοπλίστε τον και παραχωρήστε του όλα τα εφόδια για να προστατεύσει και αυτός την δική του ζωή. Και η ζωή του αστυνομικού έχει αξία κύριοι, πιστέψτε μας.

Η εξουσία είναι δύναμη και το γνωρίζετε και σας προτρέπουμε να εξουσιάζετε με τον ορθό και ευλογημένο τρόπο. Και απευθυνόμαστε σε εσάς ως υποψήφιοι νεκροί πριν την ώρα μας.

Γιατί εμείς οι αστυνομικοί είμαστε όλοι υποψήφιοι νεκροί.

άρθρο – παρέμβαση











Θεόφιλος Παπαδάκης, αντιπρόεδρος Δ.Σ. ΠΟΑΣΥ, μέλος ΕΚΑ Θεσσαλονίκης
Αναστασία Νέστορος Ντέρου, μέλος ΕΚΑ Θεσσαλονίκης



Πηγή ➤ katechaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου