Κυριακή 6 Μαΐου 2018

Ο ΑΛΛΑΧ είναι μεγάλος... Αλλά Ο ΘΕΟΣ μεγαλύτερος...!!! Πνίγηκε η Άγκυρα μέσα σε 12 λεπτά! Τεράστιες ζημιές από σφοδρή καταιγίδ! ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤ Δώδεκα λεπτά σφοδρής καταιγίδας ήταν αρκετά για να «βουλιάξουν» την περιοχή Μαμάκ, στην Άγκυρα! Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν, περισσότερες από 20 επιχειρήσεις υπέστησαν ζημιές, ενώ τα αυτοκίνητα που καταστράφηκαν ξεπερνούν τα 150.




Το νερό της πλημμύρας παρέσυρε πολλά οχήματα που βρέθηκαν στον δρόμο του επί της λεωφόρου Νεσέτ Ερτάς, όπου ένας πολίτης εγκλωβίστηκε, αλλά τελικά κατάφερε να σωθεί.


Ο δήμαρχος Άγκυρας, Μουσταφά Τουνά, δήλωσε πως: «Είναι μια καταστροφή που συμβαίνει μια φορά στα 500 χρόνια. Είναι κάτι που δεν έχει συμβεί ξανά σε περιοχή της Άγκυρας. Μόνη μας παρηγοριά είναι πως δεν χάθηκαν ζωές. Οι υλικές ζημιές είναι μεγάλες. Ήταν μια βροχή πέραν των προβλέψεων της Μετεωρολογικής υπηρεσίας. Έβρεξε στην Άγκυρα και η καταστροφή έγινε σε αυτή την περιοχή. Δεν μπορούσαν να υπάρξουν μέτρα. Όταν μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα συμβαίνει μια τέτοια καταστροφή, τι μπορεί να γίνει; Δεν μπορούν να ληφθούν μέτρα για αυτό. Δεν υπάρχει θέμα λήψης μέτρων. Είναι μια καταστροφή που συμβαίνει πολύ σπάνια».

Η Μετεωρολογική Υπηρεσία προειδοποίησε για έντονα καιρικά φαινόμενα μέσα στις επόμενες ώρες, ενώ οι βροχοπτώσεις θα συνεχίσουν να πλήττουν την Άγκυρα για άλλες τρεις μέρες.

Δείτε τις συγκλονιστικές εικόνες

















Πηγή ➤ www.stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου