Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018

ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Η ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ Η 19ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΠΟΥ ΕΠΝΙΞΑΝ ΤΟ ΒΡΕΦΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

ΦΥΛΑΚΗ


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤ Νεκρό βρέφος στην Πετρούπολη: Σε κατ’ οίκον περιορισμό η 19χρονη – Προφυλακιστέα η μητέρα της
Ο ανακριτής είχε την άποψη πως η 19χρονη πρέπει να αφεθεί ελεύθερη, ενώ ο εισαγγελέας να προφυλακιστεί.
Σε κατ οίκον περιορισμό είναι πλέον η 19χρονη από την Πετρούπολη, η οποία μαζί με την μητέρα της κατηγορούνται για τη δολοφονία του παιδιού της.
paidoktonos
Αμέσως μετά τις απολογίες των δυο γυναικών σήμερα στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, η μητέρα της 19χρονης κρίθηκε προφυλακιστέα, ενώ για την τύχη της νεαρής κοπέλας διαφώνησαν ανακριτής και εισαγγελέας.
Συγκεκριμένα, ο ανακριτής είχε την άποψη πως η 19χρονη πρέπει να αφεθεί ελεύθερη, ενώ ο εισαγγελέας να προφυλακιστεί.
Έτσι, μετά την εξέλιξη αυτή η νεαρή κατηγορούμενη τίθεται σε κατ οίκον περιορισμό μέχρι να αποφανθεί το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο
Τι υποστήριξε στην απολογία της η 19χρονη από την Πετρούπολη
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 19χρονη φέρεται να υποστήριξε ότι δεν άντεχε την κατακραυγή του κόσμου επειδή θα έφερνε στον κόσμο ένα παιδί χωρίς πατέρα. Είπε ότι έβλεπε το μωρό σαν κίνδυνο και ένιωθε ντροπή. Γι’ αυτό το λόγο αμέσως μόλις το γέννησε είχε πάρει την απόφαση να το «διώξει» από κοντά της, να το ξεφορτωθεί.
«Εγώ το σκότωσα» φέρεται να λέει η 19χρονη προσπαθώντας να απαλλάξει τη μητέρα της από την κατηγορία, της συνέργειας σε ανθρωποκτονία. «Ένιωθα πανικό, φόβο, ντροπή. Την ημέρα του τοκετού πονούσα πολύ. Είπα στον αδελφό μου ότι πονάω και μου είπε ότι θα φέρει τον γιατρό. Ένιωσα έντρομη, και του είπα να μην τον φέρει, γιατί το πρόβλημα ήταν μια κύστη και πέρασε» φέρεται να λέει.
Όταν το παιδί γεννήθηκε, αμέσως το είδε σαν εχθρό. «Ένιωθα ότι με απειλεί. Ήταν κίνδυνος. Ένιωθα την κατακραυγή του κόσμου επάνω μου. Έπρεπε να το ξεφορτωθώ» είπε η 19χρονη.
Όσο για την ασταθή ερωτική ζωή της, όπως υποστηρίζει, μέσα από αυτή ένιωθε αποδεκτή. Ήταν πολύ παχουλή, της έκαναν μπούλινγκ, και μέσα από τις εφήμερες σχέσεις επιβεβαιωνόταν.

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου