Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Δολοφονία στον Κερατσίνι: Σκότωσαν τον 32χρονο… κατά λάθος! Έψαχναν τον μπατζανάκη του οι Αλβανοί εκτελεστές

ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤Εξιχνιάστηκε η άγρια δολοφονία στο Κερατσίνι – Τον σκότωσαν επειδή νόμιζαν πως είναι… ο μπατζανάκης του – Τους είχε πάρει στο κυνήγι επειδή παρακολουθούσαν το σπίτι – Το χρονικό της «κόντρας» των Αλβανών κακοποιών που οδήγησε στον θάνατο ενός αθώου
Είχαν συμβόλαιο θανάτου και… σκότωσαν λάθος άνθρωπο γιατί τους καταδίωξε! Ο λόγος για τους Αλβανούς πληρωμένους εκτελεστές, οι οποίοι το Νοέμβριο του 2016 σκότωσαν στο Κερατσίνι ένα συμπατριώτη τους 32χρονων, που όμως ήταν…μπατζανάκης του ανθρώπου που είχαν εντολή να εκτελέσουν!

Την υπόθεση εξιχνίασε το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, έπειτα από πολύμηνες έρευνες.

Το χρονικό της κόντρας των κακοποιών
Ο 32χρονος είχε μπατζανάκη έναν Αλβανό υπήκοο, οποίος είχε διαφορές με άλλον συμπατριώτη του. Οι δυο τους είχαν δολοφονήσει ιδιοκτήτη βενζινάδικου στην Αλβανία και ο ένας από τους δράστες είχε καταδικαστεί για την ανθρωποκτονία.

Όταν πια βγήκε απο την φυλακή, έψαξε να βρει τον άνθρωπο που τον είχε προδώσει, εν προκειμένω τον παλιό συνεργό του, ο οποίος όμως είχε βρει καταφύγιο στην Ελλάδα και μάλιστα είχε παντρευτεί στο Κερατσίνι.

Όταν εντόπισε ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας τον πρώην συνεργό του, έβαλε δυο εκτελεστές να τον “βγάλουν από την μέση”.

Τους πήρε στο κυνήγι και τον εκτέλεσαν
Οι δυο πληρωμένοι εκτελεστές εντόπισαν τελικά το σπίτι του υποψήφιου θύματος και άρχισαν να το παρακολουθούν, χωρίς όμως να υπολογίσουν το… μπατζανάκη του φερόμενου ως “προδότη”.

Ο 32χρονος είχε διαπιστώσει την παρακολούθηση του σπιτιού, μιας και έμαναν μαζί, και το βράδυ της 11ης Νοεμβρίου του 2016 βγήκε από το σπίτι μαινόμενος και άρχισε να καταδιώκει με το αυτοκίνητο του τους Αλβανούς, οι οποίοι νόμισαν πως τους καταδιώκει το υποψήφιο θύμα τους.

Κοντά στην Ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου οι κακοποιοί έκαναν αναστροφή με το αυτοκίνητο τους, πυροβολώντας εναντίον του ανυποψίαστου θύματος, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν θανάσιμα. Οι δυο δράστες έχουν ήδη συλληφθεί και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου