Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δράστες που τραυμάτισαν με σκεπάρνι 70χρονο

ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤ Ένα άνδρας και μία γυναίκα ηλικίας 32 και 31 ετών αντίστοιχα, κατηγορούνται για τον σοβαρό τραυματισμό και την ληστεία σε βάρος του ηλικιωμένου άνδρα νωρίς το απόγευμα της Τρίτης στην περιοχή των Ζαρουχλεΐκων και πιο συγκεκριμένα στην οδό Αντιγόνης.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών έφτασαν πολύ γρήγορα στα ίχνη τους και διακρίβωσαν την ταυτότητά τους, προσαγάγοντάς τους λίγες ώρες αργότερα από το περιστατικό στο Αστυνομικό Μέγαρο της οδού Ερμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news ο άνδρας και η γυναίκα που φέρεται να είναι τοξικομανείς, μπήκαν στο σπίτι του θύματος, ο πρώτος τον χτύπησε με σκεπάρνι στο κεφάλι τραυματίζοντάς τον σοβαρά, ενώ η γυναίκα άρπαξε από το σπίτι ένα ρολόι και το ποσό των 30 ευρώ.

Βγαίνοντας οι δράστες από το σπίτι πέταξαν τα ρούχα που φορούσαν σε κάδο απορριμμάτων προκειμένου να παραπλανήσουν τις Αρχές. Ωστόσο σύντομα οι αστυνομικοί τα βρήκαν και στη συνέχεια βάσει των περιγραφών κατάφεραν να τους εντοπίσουν και να τους οδηγήσουν στην Ασφάλεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκε και το σκεπάρνι, και άλλα ευρήματα βάσει των οποίων φέρεται να στοιχειοθετούνται κατηγορίες σε βάρος τους

Το θύμα των δραστών σύμφωνα με πληροφορίες είναι 70 ετών και διακομίστηκε αιμόφυρτο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου