Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ : Του Αρχιφύλακα Ελληνικής Αστυνομίας ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ κατά του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Ιωάννη Μπουτάρη για τις δηλώσεις του : Χέστηκα αν ο Κεμάλ Ατατούρκ σκότωσε εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες!

ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοιΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ
Του Αρχιφύλακα Ελληνικής Αστυνομίας (ΑΓΜ248874) και περιφερειακού συμβούλου Κρήτης ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
Επικεφαλής του Συνδυασμού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.
Σας καταγγέλω τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Ιωάννη Μπουτάρη ,ο οποίος σε συνέντευξη του σε τηλεοπτικό σταθμό , είπε ότι :
Χέστηκα αν ο Κεμάλ Ατατούρκ σκότωσε εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες!
Τα λεγόμενα του πέραν της προσβολής μνήμης των εκατοντάδων χιλιαδων νεκρών Ποντίων,αποτελούν και κατάφορη παραβίαση του «Αντιρατσιστικού» νόμου που λέει:
Η Γενοκτονία των Ποντίων αναγνωρίστηκε επισήμως από τη Βουλή των Ελλήνων το 1994, με τον ν. 2193/1994, το 1998 με το ν. 2645/1998 καθιερώθηκε η 14η Σεπτεμβρίου ως ημέρα εθνικής μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, ενώ με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο που ψηφίστηκε πέρσι τον Σεπτέμβριο, προβλέπεται σειρά κυρώσεων, μεταξύ των οποίων ακόμα και η φυλάκιση, για όσους αρνούνται τις γενοκτονίες που έχουν αναγνωριστεί και από το εθνικό μας κοινοβούλιο.
Συγκεκριμένα, στο άρθρο 2 του Ν. 4285, προβλέπεται πως: «Όποιος µε πρόθεση, δηµόσια, προφορικά ή δια του τύπου, µέσω του διαδικτύου ή µε οποιοδήποτε άλλο µέσο ή τρόπο, επιδοκιμάζει, ευτελίζει ή κακόβουλα αρνείται την ύπαρξη ή τη σοβαρότητα εγκλημάτων γενοκτονιών, εγκλημάτων πολέµου, εγκληµάτων κατά της ανθρωπότητας, τιμωρείται με φυλάκιση τριών μηνών ως τριών ετών ,ενώ σε περίπτωση δημόσιου λειτουργού ,η ποινή που προβλέπει είναι φυλάκιση έξι μηνών ως τριών ετών ,και χρηματική ποινή 10.000 ως 25000 ευρώ!
Καταγγέλω λοιπόν και σας επισυνάπτω και το οπτικοακουστικό υλικό των λεγομένων του Δημάρχου Θεσσαλονίκης αμέσως παρακάτω
!
https://youtu.be/lA6nLwugLlk
youtube.com
 

Πηγή ➤ ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ

20 σχόλια:

  1. Ο κ. Σπυρόπουλος δεν μας διευκρινίζει σε ποιαν δικαστική αρχή καταγγέλλει τον Μπουτάρη, διότι σε καμία επίσημη αρχή δεν καταγγέλλει τον Μπουτάρη αλλά, απλά, ο κ. Σπυρόπουκλος μας πετάει χρυσαυγίτικα πυροτεχνήματα πουλώντας "μούρη". Εμπρός, κ. Σπυρόπουλε, καταθέστε την καταγγελία σας ενώπιον της αρμόδιας δικαστικής αρχής και αφήστε τη δημιουργία εντυπώσεων πως δήθεν κάτι κάνετε και σεις... άλλωστε έιναι γνωστό το πόσο κότες είστε όλοι στη Χρυσή Αυγή και το είδαμε από τον Μπούκουρα μέχρι και τους δράστες του περιστατικού Μπουτάρη που, ως γνήσια χρυσαύγουλα, έκλαιγαν οικογενειακώς μπροστά στον Μπουτάρη ζητώντας του συγνώμη. Άντε κ. Σπυρόπουλε μην ακούσεις τα χειρότερα, νομίζοντας ότι μας δουλεύεις και συ και η χρυσαυγή των κωλοτουμπέων ομοίων σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν καταλαβαίνεις να στο κάνω λιανά!
      Έχει κατατεθεί ήδη!
      Τώρα από εκεί κ πέρα αν είσαι καθυστερημενος στο μυαλό και δεν το αντιλαμβάνεσαι κοντός ψαλμος αλληλούια

      Διαγραφή
    2. Γραψετε του του ασχετου Κατετεθη στην Εισαγγελια Ηρακλειου και πεστε του αν θελει αριθμο πρωτοκολλου δεν υπαρχει γιατι οταν καταθετει καποιος μια μηνυση ποτε δεν παιρνει αριθμο πρωτοκολλου απλα οταν ο ιδιος ιδιοχειρως την καταθετει συντασσεται απο τον ανακριτικο υπαλληλο Εκθεση εγχειρησεως γενομενης εγκλησεως.Τοσο αναλυτικα για να το καταλαβει ο μουσκαρος

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμη κοτα!
    Επειδή εγώ γράφω επώνυμα και όχι ανώνυμα,να σε πληροφορήσω ότι οι συλληφθέντες δεν ήταν χρυσαυγιτες!
    Δεύτερον ανώνυμη κοτα!
    Αν έχεις κάποια αμφιβολια ,και έχεις κάψα ,μπορείς πολύ εύκολα να έρθεις να με βρεις από κοντα να σου αποδείξω ότι ακριβώς πρεπει για την συγκεκριμένη περίπτωση!
    Τρίτον ,θα είσαι μια ζωή κοτα,κοτουλα!
    Σπυρόπουλος Γιώργος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΠΑΝΙΒΛΑΞ ΑΝΩΝΥΜΟΣ!
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. έχει πει και άλλα ο Δήμαρχος αυτής της πόλης αλλά .....
    http://www.tilestwra.com/mpoytaris-ithela-na-onomaso-tin-odo-apostoloy-payloy-se-kemal-atatoyrk/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελικά θα κάνουμε κοτόσουπα στο τέλος πάει τελείωσε πια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οκ πολυ σωστα το θετι ο κ, σπιροπουλος πρεπει να τιμωρηθει ο μπουταρης για αυτα που ειπε δεν εχει το δικαιωμα να προσβαλη τον ελληνικο λαο και την ιστορια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αν οντως εχει γινει μηνυση, τι να πω συγχαρητηρια και καλη εκβαση!!!αλλα δυστυχως ολα αυτα τα λαμογια εχουν το παραδικαστικο με το μερος τους και την βγαζουν καθαρη...μακαρι να αποδοθει δικαιοσυνη!!!ενα ειναι το σιγουρο οτι υπαρχει και η θεια δικαιοσυνη και ο πνευματικος νομος, που απο εκει δεν γλιτωνει κανεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μπραβο σας κ.Σπυροπουλε!ευχομαι να αποδοθει δικαιοσυνη, αλλα πολυ φοβαμαι οτι ολα αυτα τα θρασυτατα λαμογια εχουν την εξουσια με και κανουν καταχρηση!υπαρχει ομως και ενας νομος που δεν παραβιαζεται με τιποτα:ο πνευματικος!εκει ολοι πληρωνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο καθε σωστός και νόμιμος πολιτης, έχει όνομα, ταυτότητα, και κρατεί τα δέοντα για τη ψυχή του, τη πατρίδα του και την οικογένεια του. Έχουμε οικονομικό πόλεμο, ξεκάθαρα απο προδότες; ίσως από ντυμένους προδότες, βαρβάρους στην οικογένεια με Ελληνική Ταυτότητα. Δε πειράζει! Αν ωφειλουμε να είμαστε περιορισμένοι στις πράξεις μας, έχουμε Θεό μέσα μας. Αυτός, Δεν Είναι Μόνο Μέσα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμε μια τρίχα από τις αρχιδαρες του Σπυρόπουλου είσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητοί ανύπαρκτοι και ψευδώνυμοι, δήθεν, «σχολιαστές»,

    1. Από την κυρίως ανάρτηση ΔΕΝ προκύπτει σε ποια δικαστική αρχή και εάν, έχει καταθέσει ο κ. Σπυρόπουλος την "αναφορά" του. Άρα αγενώς κα ανοήτως ο ανώνυμος 25/5 2:13μ.μ. υβρίζει τον αρχικώς σχολιάσαντα.

    2. Εάν πρόκειται περί μηνύσεως αυτή θα πρέπει να κατατεθεί όχι προς τον εισαγγελέα του τόπου του μηνυτή, όπως ανοήτως μας "πληροφορεί" ο, δήθεν, κ. Harkiolakis, αλλά στον εισαγγελέα του τόπου όπου διεπράχθη το αδίκημα.

    3. Ο «κ». Harkiolakis σημειώνει και άλλη ανοησία γράφοντας ότι δεν υπάρχει αριθμός πρωτοκόλλου. Οτιδήποτε κατατίθεται ενώπιον δικαστικής αρχής υφίσταται την πιστοποίηση της εκθέσεως εγχειρήσεως και παραλαβής αριθμού πρωτοκόλλου.

    4. Η γραφή του ιδίου του κ. Σπυρόπουλου είναι αναξία σχολιασμού και αναξία της στολής που φορά διότι είναι υβριστικός προς ένα πολίτη ο οποίος καταθέτει εύλογην απορία. Ντροπή σας κ. Σπυρόπουλε να μιλάτε ούτω πως σε έναν πολίτη ο οποίος πολύ σωστά εντοπίζει "λάκο στη φάβα σας" και αυτό θα το δούμε εν συνεχεία. Είναι χαρακτηριστικό ότι αποφεύγετε να απαντήσετε στον ερωτώντα περί της Αρχής προς την οποία καταθέσατε την αναφορά σας και αυτό λέει πολλά για την "φάβα".

    5. Οι υπόλοιποι «σχολιαστές» απαντάτε με την ίδια υβριστική διάθεση που δείχνει ότι όλα τα σχόλια έχουν γραφεί από ένα χέρι, του κ. Σπυρόπουλου προφανώς, με σεξιστικό υβρεολόγιο που δείχνει αρρωστημένους χαρακτήρες και μάλιστα όχι φυσιολογικούς.

    Προφανώς, βρισκόμαστε προ ενός ακόμα χρυσαυγίτικου πυροτεχνήματος του γνωστού Γ. Σπυρόπουλου που τον προμοτάρει αυτό το σάιτ και τα δήθεν «σχόλια» των δήθεν «σχολιαστών» αν δεν τα γράφει ο ίδιος ο κ. Γ. Σπυρόπουλος σίγουρα θα του τα γράφει η Ουρανία Μιχαλολιάκου όπως και στο κεντρικό σάιτ της Χα.

    Και η απορία μας παραμένει: Πώς η ΕΛ.ΑΣ. εξακολουθεί να ανέχεται στις τάξεις της φυντάνια όπως ο κ. Γ. Σταυρόπουλος που προκαλούν τη δημοκρατική συνείδηση των πολιτών με χυδαία γλώσσα και τεχνάσματα ψηφοθηρίας; Τι νομίζετε ότι είστε κ. Γ. Σπυρόπουλε πέραν του μέλους ενός μορφώματος που δικάζεται ως δολοφονική οργάνωση;

    Σ. Κωστόπουλος [Δικηγόρος]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Κωστοπουλε!
      Μάλλον είστε δικηγόρος απόφοιτος κάποιας Βουλγαρικής η Ρουμανικής Σχολης!
      Ο κύριος Σπυροπιυλος σας γλενταει αντιλαμβανόμενος ότι έχει να κάνει με ηλιθιους σαν εσας!
      Δεν καταλάβατε ότι ζητά να εφαρμοσθεί ο ιδιονυμος αντιρατσιστικος νόμος,από την εισαγγελία ηρακλειου εφόσον το αδικηνα είναι δια του τύπου !
      ΠρεοΠρ να είστε πουπ μαλακας που δεν το νοιωθετε!
      Παπαδοπουλος Χρήστος
      Συνταξιούχος δικαστικός...
      Δεν τα παβ καλά με την ηλεκτρονική γραφή

      Διαγραφή
  12. Συγχαρητήρια στον Κύριο Σπυρόπουλο!!!Επιτέλους αυτός ο πανιβλακας,ανιστόρητους κ φιλοτουρκος δήμαρχος θα πρέπει να εξαφανιστεί αλλά που αυτό που έλεγαν κ οι παππούδες μας Τσίπα να έχει ο άνθρωπος.Πολυ καλά έκαναν κ τον χτύπησαν που κατά την γνώμη μου έπρεπε να τον στείλουν για τουλάχιστον κάνανε 6μηνο στο Νοσοκομείο τον παλιομεθυστακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συγχαρητήρια Κ.Σπυροπουλε!!!Επιτέλους αυτός ο ανιστόρητους,φιλοτουρκος κ παντελώς άσχετος έπρεπε Όχι μόνο να τον δείρουν αλλά να τον κρεμάσουν κ από το Λευκό Πύργο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανωνυμοεπώνυμος ΣΥΡΙΖΑίος θα είναι. Φυτρώνουν ξαφνικά εκεί που δεν τους περιμένεις, πετάνε τα πυροτεχνήματα-συνθήματα-μπαρούφες τους (συνήθως χαρακτηρίζοντας στάνταρ φασίστες και ρατσιστές όποιους δεν ταυτίζονται με τις απολυταρχικές απόψεις-δόγματά τους), και μετά κάνουνε τα "τσίσα" τους και εξαφανίζονται ως γνωστοί θρασύδειλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Είναι πασιφανές ότι ο κ. Σπυρόπουλος επιχειρεί αδίσταχτα να εξαπατήσει αφελείς και να ηρωποιήσει εαυτόν δημιουργώντας ψευδείς εντυπώσεις ακολουθώντας τη τακτική του κόμματος του, της Χρυσής Αυγής εμφανίζοντας όμως την ίδια αδυναμία, δηλαδή, την χαζομάρα. Διότι ο κ. Σπυρόπουλος δε σκέφτηκε ότι είναι γνωστό σε όλους ότι για να καταθέσει μήνυση ένας αστυνομικός εναντίον ενός πολίτη και μάλιστα εναντίον ενός αιρετού δημάρχου χρειάζεται άδεια των προϊσταμένων του. Και ερωτώ τον κ. Σπυρόπουλο: Ζητήσατε ποτέ και σας δόθηκε παρόμοια άδεια για να μηνύσετε τον κ. Μπουτάρη, κ. Σπυρόπουλε; Στα υπόλοιπα συντάσσομαι πλήρως με τον κ. Κωστόπουλο και συνιστώ στον κ Σπυρόπουλο να σοβαρευτεί, και να μην υπερασπίζεται τον εαυτό του με διάφορα ψευδώνυμα τα οποία χρησιμοποιούν και άθλια γλώσσα έχοντας τα «αρχίδια» στο στόμα. Θα έπρεπε να ντρέπεστε κ. Σπυρόπουλε για το story σας, ούτε κοινοί απατεώνες δε λειτουργούν έτσι. Ι.Ι. Σοφιανόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λοιπόν επειδή είσαι αγλαός περί του τι επιτρέπετ και τι όχι θα σε ενημερώσω το εξης!
      Είμαι αιρετός δηλαδή εκλεγμένος του Ελληνικου λαού!
      Η καταγγελια έγινε στις δικαστικές αρχές Ηρακλείου , εισαγγελία πρωτοδικών ,ως περιφερειακός συνδυασμός ,και ως επικεφαλης του περιφερειακού συνδυασμού,ζητώντας να εφαρμοστεί ο συγκεκριμένος νομος ,και αν λόγο δια του τύπου μετάδοση του οπτικοακουστικου υλικου ,να γίνει και η διαδικασία του αυτοφώρου!
      Το συγκεκριμένο αδίκημα όπως ξέρεις είναι αυτεπάγγελτα διωκομενο,και όταν μεταδίδεται δια ηλεκτρονικών μέσων διαρκές!
      Οτιδήποτε άλλο δεν μπορείς να καταλάβεις δεν ευθυνομαι εγώ για την ανικανότητα σου να κατακαβεις!
      Γιώργος Σπυρόπουλος

      Διαγραφή
  16. Γιώργο Σπυρόπουλε στη θέση σου θα είχα ζητήσει συγνώμη και θα είχα παρακαλέσει τον διαχειριστή να κατεβάσει αυτή τη σελίδα. Είναι ντροπή σου να ξεβρακώνεσαι για μια χοντρή απάτη με την οποία προσπαθείς να παραστήσεις το λιοντάρι ενώ οι κ.κ. Κωστόπουλος και Σοφιανόπουλος αποκαλύπτουν ότι βάσει συγκεκριμένων στοιχείων ούτε μήνυση θα μπορούσες να καταθέσεις εναντίον του Μπουτάρη αλλά ούτε και κατέθεσες. Και το τραγικότερο για σένα Γιώργο Σπυρόπουλε είναι να εμφανίζεσαι ως «Παπαδόπουλος Χρήστος» …συνταξιούχος δικαστικός που δεν μπορεί να γράψει μια σωστή λέξη, ούτε ξέρει να υπογράφει συνεχίζοντας με άλλη φράση κάτω από την υπογραφή του. Έχει ξεπεράσει κάθε γελοιότητα Γιώργο Σπυρόπουλε και είσαι ψεύτης αφού και εσύ και οι περσόνες που υποδύεσαι, αποφεύγεις να μας δώσεις τον αριθμό πρωτοκόλλου και την ημερομηνία κατάθεσης της ουδέποτε κατατεθείσας μήνυσής σου.

    Ντροπή Γιώργο Σπυρόπουλε, πάλι ξεφτίλισες τη Χρυσή Αυγή.

    Ι. Σμαραγδής
    Θεσσαλονίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή