Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Αποκάλυψη σοκ: Βρέθηκε αυτή που πέταξε το “ανεπιθύμητο” μωρό της στον κάδο στην Πετρούπολη

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν οι ελληνικές Αρχές σε σχέση με την υπόθεση που είχε συγκλονίσει πριν από μερικούς μήνες το πανελλήνιο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, δύο γυναίκες συνελήφθησαν καθώς φαίνεται ότι εμπλέκονται στην υπόθεση του βρέφους που είχε βρεθεί νεκρό μέσα σε κάδο στην οδό Ρωμυλίας.

Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για την 19χρονη μητερα του μωρού και την δική της μητέρα, που φέρονται να ομολόγησαν ότι σκότωσαν το βρέφος και το έριξαν στον κάδο, καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενά τους «επρόκειτο για ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη».

Αλβανίδες που κατόρθωσαν να βγάλουν ελληνική αστυνομική ταυτότητα είναι κόρη και μάνα που ξέκαναν το βλασταράκι, το καημένο το μωρό που το έπνιξαν σαν γατί( ο Θεός να μας συγχωρέσει) με καλώδιο και μετά το πέταξαν στα σκουπίδια.

Η μάνα είναι Αλβανίδα από τα Τίραννα. Οικονομική μετανάστρια, ήρθε στην Ελλάδα με δυο παιδιά κι έκανε άλλο ένα. Η κόρη γνωρίστηκε με κάποιον που θα πρέπει να κληθεί να καταθέσει, γκαστρώθηκε και μετά γέννησε στη μπανιέρα και σκότωσε το παιδί.



Οι δύο γυναίκες εντοπίστηκαν μετά από ελέγχους των αστυνομικών Αρχών σε σπίτια της γύρω περιοχής, με βάση το DNA που είχε βρεθεί στον τόπο του εγκλήματος.

Με βάση όσα είπε η 19χρονη στην αστυνομία, είχε γνωρίσει τον πατέρα του παιδιού μέσω ίντερνετ και το μωρό προέκυψε χωρίς να το θέλει κανένας από τους δύο. Μετά τη γέννηση του βρέθους, η νεαρή παιδοκτόνος στραγγάλισε το μωρό και κατόπιν η μητέρα της το μετέφερε στον κάδο και το πέταξε.

Υπενθυμίζεται ότι η νεκροψία – νεκροτομή που ολοκληρώθηκε την επόμενη του εντοπισμού του βρέφους, έδειξε εγκληματική ενέργεια. Ο δράστης ή οι δράστες έπνιξαν με τον ομφάλιο λώρο και ένα κομμάτι σχοινί το αγοράκι φιμώνοντας το με ένα κομμάτι χαρτί, λίγη ώρα μετά τη γέννηση του το προηγούμενο βράδυ.

Το μωράκι ήταν τυλιγμένο με ένα σεντόνι γεμάτο αίματα, ενώ το μεσημέρι της Δευτέρας 26 Φεβρουαρίου το βρήκε ένας ρακοσυλλέκτης που έψαχνε τα σκουπίδια σε κάδο που ήταν στην οδό Ρωμυλίας και ειδοποίησε την Αστυνομία.

«Ο θάνατος ήταν ασφυκτικός, συνεπεία περιτύλιξης της τραχηλικής χώρας δια του ομφαλίου λώρου και δια βρόχου και απόφραξη της στοματικής κοιλότητος δια τεμαχίου χάρτου. Δηλαδή του είχαν αποφράξει τη στοματική κοιλότητα και του είχαν δέσει τον ομφάλιο λώρο και ένα κομμάτι σχοινί στο λαιμό του. Ο θάνατος προσδιορίζεται βραδινές ώρες της Κυριακής. Το παιδάκι γεννήθηκε ζωντανό» είπε η ιατροδικαστής Σουλτάνα Μαριανού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου