Τρίτη 22 Μαΐου 2018

ΦΩΤΟ: Δεν πρόλαβε να χαρεί τη λεία του από κεντρικό κοσμηματοπωλείο των Χανίων!

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤ Εξιχνιάστηκαν, χθες (21.05.2018) στα Χανιά από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, μια υπόθεση κλοπής και τρείς υποθέσεις απόπειρας κλοπών, οι οποίες διαπράχθηκαν σε επιχειρήσεις.

Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθη χθες (21.05.2018) το μεσημέρι στα Χανιά 38χρονος ημεδαπός, οποίος κατηγορείται για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. Επιπλέον, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο εφαρμογής ειδικού σχεδίου αντιμετώπισης του φαινομένου των διαρρήξεων και κλοπών και σε συνδυασμό με την κατάλληλη αξιοποίηση και αξιολόγηση στοιχείων από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, προέκυψε ότι ο 38χρονος, την 18.05.2018 είχε διαπράξει μια κλοπή σε επιχείρηση αφαιρώντας κοσμήματα συνολικής χρηματικής αξίας 400 ευρώ και την 21.05.2018 το πρωί είχε διαπράξει τρεις απόπειρες κλοπών σε επιχειρήσεις.

Άμεσα, αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες (21.05.2018) το μεσημέρι o 38χρονος από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων.

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε αφαιρεθέν κόσμημα το οποίο αποδόθηκε στην παθούσα. Επιπλέον βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μια συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης και ναρκωτικά δισκία για τα οποία στερείτο την απαιτούμενη από το Νόμο ιατρική συνταγή.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου