Κυριακή 15 Ιουλίου 2018

Παξοί: Αυτό είναι το νοικιασμένο σκάφος που οδηγούσε ο πατέρας του 15χρονου αγοριού. Σκοτώθηκε ακαριαία όταν έπεσε στην προπέλα

ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοιΣυγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι των Παξών από την οικογενειακή τραγωδία που εξελίχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ του Γαίου και του Μογοννησίου, όταν ένας 15χρονος που επέβαινε σε νοικιασμένο ταχύπλοο, μαζί με άλλα μέλη της οικογένειας του, γλίστρησε, έπεσε στη θάλασσα και βρήκε φρικτό θάνατο από την προπέλα του σκάφους, που τον τραυμάτισε θανάσιμα.
Το παιδί μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας των Παξών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Η οικογένεια, που είναι Άγγλοι οι οποίοι διαμένουν στην Αμερική βρισκόταν στους Παξούς για διακοπές. Όταν μαθεύτηκε η τραγική είδηση του θανάτου του 15χρονου «πάγωσε» η τοπική κοινωνία και ο Δήμαρχος του νησιού Σπύρος Βλαχόπουλος μιλώντας στο Corfutvnews με δυσκολία αναφέρθηκε στο γεγονός, προφανώς συγκλονισμένος από το συμβάν.
Ο κύριος Βλαχόπουλος είπε ότι το «παιδί μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ο οποίος ήταν ακαριαίος και οι γιατροί δεν μπορούσαν να του προσφέρουν καμία υπηρεσία» και τόνισε ότι «μεταφέρουμε τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου παιδιού και ως Δήμος, όπου μπορούμε ή όπου μας ζητηθεί, είναι αυτονόητο, ότι θα προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας» και πρόσθεσε ότι « το σκάφος είχε ενοικιασθεί από τον πατέρα του παιδιού, οποίος είχε δίπλωμα για ταχύπλοο σκάφος». 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου