Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Βόλος: Φούλαρε το αυτοκίνητο με βενζίνη και τον έζωσαν τα φίδια – Έμπλεξε ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου!

ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤Ο οδηγός σταμάτησε στο βενζινάδικο και ζήτησε να φουλάρουν το αυτοκίνητο βενζίνη. Τα πράγματα όμως δεν κύλησαν στη συνέχεια φυσιολογικά…
Φούλαρε το αυτοκίνητό του σε βενζινάδικο του Βόλου και στην πορεία διαπίστωσε ότι το Ι.Χ. του παρουσίασε μηχανικά προβλήματα.

Ποινική δίωξη για κατοχή και διακίνηση μη κανονικού και νοθευμένου καυσίμου άσκησε, σύμφωνα με πληροφορίες, η Εισαγγελία Βόλου σε ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων.

Η δίωξη, σύμφωνα με πληροφορίες, ασκήθηκε μετά τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης. Τον Ιούνιο του 2017 καταναλωτής απευθύνθηκε στο Τμήμα Εμπορίου της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και προέβη σε καταγγελία.
Είχε φουλάρει το αυτοκίνητό του σε πρατήριο του Βόλου και στην πορεία διαπίστωσε προβλήματα.



Το Τμήμα Εμπορίου προέβη άμεσα σε έλεγχο και διαβίβασε τα αποτελέσματα της δειγματοληψίας στην Εισαγγελία Βόλου. Ο έλεγχος της Περιφερειακής Ενότητας έδειξε ότι το δείγμα καυσίμου ήταν μη κανονικό και νοθευμένο.
Μετά τη λήψη καταθέσεων, ο πταισματοδίκης Βόλου ολοκλήρωση την προκαταρκτική εξέταση και η Εισαγγελία Βόλου προχώρησε στην άσκηση ποινικής δίωξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου