Σάββατο, 28 Ιουλίου 2018

Κανείς να μην δώσει χρήματα μέσα από τον ειδικό λογαριασμό του Υπουργείου. Ακόμα ψάχνουμε τα λεφτά του Ταμείου Μολυβιάτη

ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤ Τα μέτρα για τους πυρόπληκτους και τις περιοχές που έπληξαν οι καταστροφικές πυρκαγιές ανακοίνωσε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, μετά την έκτακτη κυβερνητική σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο κ. Τζανακόπουλος ανακοίνωσε ότι θα δημιουργηθεί ειδικός λογαριασμός του υπουργείου Οικονομικών «στον οποίο θα συμμετέχει το δημόσιο και ιδιώτες, καθώς υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον έμπρακτης αλληλεγγύης τόσο από το εσωτερικό, όσο και από το εξωτερικό». Το ποσό του λογαριασμού θα διατεθεί για τα έργα αποκατάστασης στις πληγείσες περιοχές, ενώ η ακριβής συμμετοχή του δημοσίου θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, έπειτα από την αξιολόγηση της κατάστασης.

Να καταθέσετε χρήματα στον ειδικό λογαριασμό του Υπουργείου Οικονομικών για τους πυρόπληκτους, και μετά να τα ψάχνετε τα χρήματα, όπως ακόμα ψάχνουν να βρουν αυτά του ταμείου Μολυβιάτη το 2007!

Στους δανειστές θα πάνε, δώστε χρήματα μέσω αξιόπιστων δομών αλληλεγγύης ή βάση προσωπικών σας σχέσεων!

Πηγή ➤ anemosantistasis.

1 σχόλιο :

  1. Εχω περασει κατα μερικα χρονια τα 70 . Εγω θυμαμαι τον Αυγουστο να βρεχει και πηγαιναμε να μαζεψουμε χοχλιους . Στη χουντα οι αγροτες επερναν επιδοτηση οταν εβρεχε ( αυγουστο ) και τους επαιρνε τη σταφιδα του την ειχαν απλοσει χαμο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή