Σάββατο 7 Ιουλίου 2018

Αυτό το καλοκαίρι κάντε τις διακοπές σας στο γραφικό ψαροχώρι στον Μύτικα Πρέβεζας / Villa Nafsika ΦΩΤΟ !!!

ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤ Επισκεφθείτε τους θησαυρούς του Ιονίου Πελάγους οδικώς με το δικό σας αυτοκίνητο ή με σκάφος σας στο γραφικό ψαροχώρι τον Μύτικα Πρέβεζας.Ποικιλία εκδρομών και δραστηριοτήτων σας περιμένουν σε ένα καταπράσινο γραφικό χωριουδάκι σχεδιασμένο για τις πιο φιλόξενες,ευχάριστες και ξεκούραστες στιγμές.


Μια εμπειρία πέραν των συνηθισμένων. 

Ο πανέμορφος γραφικός Μύτικας,ο οποίος βρέχεται γύρω γύρω απο το Ιόνιο Πελάγος,αποτελεί έναν από τους πλέον αγαπημένους παραθεριστικούς προορισμούς της Δυτικής Ελλάδος.Για τη διαμονή σας στον κοσμοπολίτικο πλέον Μύτικα μπορείτε να επιλέξετε τη Villa Nafsika,στα δυτικά του ακρωτηρίου Μύτικα.Αν ονειρεύεστε διακοπές με ρετρό ατμόσφαιρα, την ποιότητα και το μεγαλείο των παλιών καιρών με φόντο το Ιόνιο Πέλαγος τότε ο Μύτικας είναι η τοποθεσία που αναζητάτε. Η εξαιρετικά δημοφιλής και βραβευμένη με γαλάζια σημαία παραλία του Moνολιθίου με την ψιλή άμμο και τα διάφανα ρηχά νερά της η μεγαλύτερη παραλία με αμμουδιά στην Ευρωπαϊκή Ένωση βρίσκεται στον Μύτικα Πρέβεζας και εκτείνεται σε μήκος περίπου 25 km,την καθιστούν πολύ ελκυστικό προορισμό για οικογένειες με μικρά παιδιά – και βρίσκεται σε απόσταση 300 μέτρων από την Villa Nafsika. 








Διαμονή 

Η Villa Nafsika διαθέτει συνολικά 4 πλήρως ανακαινισμένα studio και ένα διαμέρισμα 135 τ.μ. με τρείς κεββατοκάμαρες,κουζίνα,καθιστικό και μεγάλη τραπεζαρία.Τα πλήρως διακοσμημένα δωμάτια μας σας υπόσχονται μια άνετη και ευχάριστη διαμονή.Όλα τα δωμάτια είναι κλιματιζόμενα και περιλαμβάνουν ατομικό μπάνιο με ντουζιέρα,πιστολάκι για τα μαλλιά και ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα στη γύρω περιοχή, που θα σας κάνει να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε παρέα με το θαλασσινό αεράκι. Επιπλέον, σε όλα τα δωμάτια της Villas μας θα βρείτε τηλεόραση με επίπεδη οθόνη,κουζίνα με μαγεικά σκεύη και ψυγείο. Η σύγχρονη ξενοδοχειακή εγκατάσταση λειτουργεί όλο το χρόνο και παρέχει όλες τις ανέσεις για να καλύψει τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού επισκέπτη. Ιδανικός προορισμός για όσους αναζητούν άνετες και ξεκούραστες διακοπές μέσα σε ένα πανέμορφο γραφικό τοπίο. 

Η Villanafsika είναι πρόσφατα χτισμένη,δίπλα στη θάλλασα και παρέχει άμεση πρόσβαση στα διαυγή κρυστάλινα νερά του Ιονίου Πελάγους. 

Όλα τα διαμερίσματά μας βρίσκονται σε εξοχική κατοικία με μια καταπράσινη αυλή 350 τ.μ.

Φαγητό και Ποτό. 

Στην ευρύτερη περιοχή γύρω από τη Villa Nafsika σε απόσταση 100 μέτρα θα βρείτε διάφορες ψαροταβέρνες όπου μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα σας με θέα τη θάλασσα,καθώς και σούπερ μάρκετ για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Υπηρεσίες και Παροχές

Το έμπειρο και φιλικό προσωπικό του ξενοδοχείου μιλάει Eλληνικά και Aγγλικά και είναι πάντα πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει και να σας δώσει πληροφορίες για οτιδήποτε χρειαστείτε. Άξιο αναφοράς είναι ότι η Villa μας δίνει μεγάλη βάση στην καθαριότητα και για αυτό το λόγο πραγματοποιούνται καθημερινά υπηρεσίες οροφοκομίας.Επιπλέον,σας παρέχεται δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο σε όλους τους χώρους του καταλλύματος.Η ρεσεψιόν της Villas Nafsikas βρίσκεται στη διάθεση σας, παρέχοντας χώρο φύλαξης αποσκευών, και γρήγορο check in/check out. Μπορείτε να κάνετε χρήση του μηχανήματος φαξ/φωτοτυπικού ενώ οι υπηρεσίες καθαριότητας παρέχονται δωρεάν. 

Εγκαταστάσεις 

Οι εγκαταστάσεις της Villas Nafsikas περιλαμβάνουν έναν καταπράσινο κήπο 350 τ.μ στον οποίο το mini-bar σερβίρει ελαφριά σνάκ,καφέ και δροσιστικά ποτά. Διατίθεται ακόμη μπάρπεκιου στο οποίο εμείς αναλαμβάνουμε αν θέλετε να ψήσουμε τα φρέσκα ψάρια τα οποία μπορείτε να τα προμηθευτείτε απο τα δικά μας ψαροκάικα.Δίπλα από το κατάλλυμα θα βρείτε δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης σε φυλασσόμενο χώρο στον οποίο δεν απαιτείται κάποια κράτηση.

Κανόνες Καταλύματος. 

Το check in μπορεί να πραγματοποιηθεί από τις 14:00 και μετά την ημέρα της άφιξης ενώ το check out θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως και τις 12:00 την ημέρα της αναχώρησης. 

Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται. 

Επιπλέον Πληροφορίες. 

Το κατάλυμα βρίσκεται επί της οδού 3ης Σεπτεμβρίου δυτικά του ακρωτηρίου Μύτικα,300 μέτρα μακριά από το λιμάνι.Σε μικρή απόσταση θα βρείτε και την κοντινότερη στάση λεωφορείου. Κατά την διάρκεια της διαμονής σας μπορείτε να επισκεφθείτε την Αρχαία Νικόπολη,τον ποταμό Αχέροντα καθώς και την κοσμοπολίτικη Πάργα η οποία απέχει απο την VILLA NAFSIKA μόνο 40 λεπτά. Επίσης μπορείτε να επισκεφθείτε το νησί της Λευκάδος από το οποίο απέχουμε μόνο 15 λεπτά.Το Αεροδρόμιο του Ακτίου βρίσκεται σε απόσταση μόνο 6 χιλιομέτρα απο το κατάλυμά μας. 

Η φιλική ατμόσφαιρα και το προσωπικό της Villas Nafsikas,στοχεύουν στο να κάνουν τη διαμονή σας όσο πιο αξέχαστη και ξεχωριστή γίνεται. 

Σας υποσχόμεθα ότι θα σας εξασφαλίσουμε άνετη και ξεκούραστη διαμονή. 

Τηλεφωνο εποικοινωνίας 2682041873...κιν.6948322015 

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας, villanafsika.com

 Περιορισμένη δυνατότητα κρατήσεων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου