Σάββατο 4 Αυγούστου 2018

Ο φόβος και ο τρόμος είχε γίνει μια σκληρή ομάδα ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ Πακιστανών και Αφγανών αδίστακτων κακοποιών.

ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤ Ο φόβος και ο τρόμος των λαθρομεταναστών και όχι μόνο είχε γίνει μια σκληρή ομάδα Πακιστανών και Αφγανών αδίστακτων κακοποιών που ζούσαν σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο σε αγροτική περιοχή του Πολύκαστρου Κιλκίς και το χρησιμοποιούσαν ως ορμητήριο σε αγροτική περιοχή για να ληστεύουν άλλους μετανάστες που προσπαθούσαν να διαφύγουν από τα ελληνοσκοπιανά σύνορα.

Σε μία τέτοια ληστρική επιδρομή το βράδυ της 23 προς 24 Ιουλίου επιτέθηκαν σε μία ομάδα τεσσάρων Πακιστανών που περπατούσαν στην περιοχή αναζητώντας πρόθυμους διακινητές να τους περάσουν από τα ελληνοσκοπιανά σύνορα, τους χτύπησαν, τους λήστεψαν και μάλιστα έναν από αυτούς κυριολεκτικά τον κατακρεούργησαν με τα μαχαίρια τους… για του πάρουν ένα μικροποσό και ένα κινητό τηλέφωνο. Το πτώμα του θύματος εντοπίστηκε την επόμενη ημέρα το πρωί στην περιοχή της επίθεσης.

Μετά από συστηματική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, εξιχνιάστηκε η φρικτή ανθρωποκτονία σε βάρος του 29χρονου Πακιστανού και για την υπόθεση συνελήφθησαν ύστερα από αστυνομική επιχείρηση χθες, συνολικά 8 Πακιστανοί και Αφγανοί ηλικίας από 17 έως 26 ετών, σε βάρος των οποίων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης του Ανακριτή Κιλκίς, για ανθρωποκτονία από πρόθεση, εγκληματική οργάνωση, ληστεία και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Το τελευταίο διάστημα, τα 8 αυτά άτομα είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα με ιεραρχική δομή, με σκοπό τη διάπραξη ληστειών σε βάρος αλλοδαπών, στην ευρύτερη περιοχή της Παιονίας. Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης πραγματοποιήθηκε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση στο εγκαταλελειμμένο κτίριο που χρησιμοποιούσαν ως ορμητήριο σε περιοχή του Κιλκίς, με την συνδρομή αστυνομικών της ΟΠΚΕ, του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας και του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Ευζώνων.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν τα παραπάνω άτομα μαζί με ακόμη 8 ομοεθνείς τους ηλικίας από 19 έως 26 ετών, καθώς βρέθηκαν κρυμμένα στον χώρο και κατασχέθηκαν συνολικά 6 μαχαίρια και οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 445 ευρώ και 10 κινητά τηλέφωνα.

Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται για την τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις στο πλαίσιο της εγκληματικής τους δράσης. Οι Αρχές θεωρούν ότι θύματά τους έχουν πέσει πολλοί μετανάστες με τον ίδιο τρόπο, εκμεταλλευόμενοι οι δράστες το γεγονός ότι πρόσφυγες και παράνομοι μετανάστες δύσκολα θα απευθύνονταν στην Αστυνομία. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

1 σχόλιο:

  1. Εγώ είμαι υπέρ της ίδρυσης μιας Π.Ο.Ε.Τ., δηλαδή μιας Παράνομης Οργάνωσης Ευγενούς Τρομοκρατίας, η οποία αποκλειστική αποστολή θα έχει την εκτέλεση λαθρομεταναστών για τόσο διάστημα όσο χρειάζεται να τρομοκρατηθούν οι λαθρομετανάστες εφόσον το Ελληνικό Κράτος δεν μπορεί να τους παρέχει ασφάλεια, κι έτσι από την μία να αρχίσουν να φεύγουν εθελοντικά από την πατρίδα μας, κι από την άλλη να πάψουν να έρχονται άλλοι λαθρομετανάστες στην ιερή μας πατρίδα.

    Δυστυχώς δεν διαθέτω την απαιτούμενη οικονομική επιφάνεια ώστε να ιδρύσω την εν λόγο Π.Ο.Ε.Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή