Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2018

Οι άνδρες της ΔΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ «τσίμπησαν» τέσσερα Αλβανικά «μπουμπούκια»! Κόψτε μούρες και βγάλτε συμπέρασμα…ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοιΕπ’ αυτοφώρω συνελήφθησαν το βράδυ της Τετάρτης 28 Αυγούστου τέσσερις άνδρες Αλβανικής καταγωγής από τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ Πειραιά. Σύμφωνα με το επιτόπιο ρεπορτάζ που έκανε το «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» που βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος, τα τέσσερα «μπουμπούκια» που βλέπετε στις αποκλειστικές φωτογραφίες, είχαν κλέψει ένα αυτοκίνητο από τον Κορυδαλλό και στη συνέχεια διέρρηξαν ένα κατάστημα με ρούχα στην Μακρυγιάννη 67 στο Μοσχάτο. Εκεί τους σταμάτησε ο «Δίας» και τους «τσίμπησε».
alvanoi1
Αξίζει να σημειώσουμε ότι το αυτοκίνητο βρέθηκε και παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη, και οι αστυνομικοί ΔΙΑΣ Πειραιά κάνουν πολύ καλή δουλειά καθώς έχουν στο ενεργητικό τους πολλές επ’ αυτοφώρω συλλήψεις.
Φωτορεπορτάζ: Δέσποινα Κατακουζηνού 

3 σχόλια :

  1. Έχω μια απορία!!!Στην αστυνομία δεν εντάσσεται η ομάδα Δίας?Γιατί αυτά τα παιδιά είναι τόσο ευγενικά,προσιτά,αποτελεσματικά,υπομονετικά,Άξια και διαφέρουν από τους υπόλοιπους αστυνομικούς?Συγχαρητήρια παιδιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή