Τρίτη, 7 Αυγούστου 2018

Το Παρκάρισμα της Χρονιάς Έγινε στην Λαμία. Δείτε ΠΟΥ Πήγε και το Πέταξε, Χωρίς Δεύτερη Σκέψη! ΦΩΤΟ !

ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ  ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοιΠόσα και πόσα παρκαρίσματα για… Όσκαρ έχουμε δει κατά καιρούς σε αυτήν την χώρα… Αυτό το παρκάρισμα, όμως, στην Λαμία, «κλέβει» την παράσταση…
Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους διερχόμενοι πεζοί αλλά και οδηγοί με το παρκάρισμα που έκανε πολίτης στην πλατεία Πάρκου, στην Λαμία και μάλιστα… μέρα – μεσημέρι. Συγκεκριμένα στις 13:15, σε ώρα δηλαδή αιχμής το μεσημέρι της Δευτέρας 06.08.2018.
Βρήκε την είσοδο καταστήματος γνωστής αλυσίδας τηλεπικοινωνιών και το… παράτησε εκεί μέσα! Αδιαφορώντας φυσικά για το γεγονός ότι εμπόδιζε την είσοδο, όλο το πεζοδρόμιο και το μεγαλύτερο κομμάτι της λωρίδας που εξυπηρετεί τα αυτοκίνητα που στρίβουν δεξιά για Καποδιστρίου (σ.σ.ειδικά λεωφορεία και φορτηγά)!
Για κακή του τύχη περνούσε περιπολικό με συνοδηγό τον Διοικητή του ΑΤ Λαμίας (και πρώην Διοικητή της Τροχαίας) Αστυνομικό Υποδιευθυντή Γιώργο Μπράνη, που αμέσως σταμάτησε για τα προβλεπόμενα.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο οδηγός είχε και δικαιολογίες να πει, παρά το απίστευτο της ενέργειάς του.
Πάντως, ο «υπεύθυνος» οδηγός, είχε φροντίσει να αφήσει τα… αλάρμ αναμμένα!
Δείτε τις απίστευτες εικόνες στην Λαμία

πηγή: lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου