Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

Σπείρα «ΛΑΘΡΟΕΠΕΝΔΥΤΩΝ » εξορμούσε από “hot spot” για διαρρήξεις στην Μυτιλήνη!

ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤ Αυτό θα πει… ευγνωμοσύνη για την Χώρα που σε φιλοξενεί, ενώ έχεις μπει παράνομα σ’ αυτήν. Το κέντρο φιλοξενίας «προσφύγων» στην Μόρια της Λέσβου ήταν το ορμητήριο μιας σπείρας λαθρομεταναστών που λυμαίνονταν εδώ και πέντε μήνες την ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης, όπου είχαν διαπράξει τουλάχιστον 14 διαρρήξεις σε σπίτια και δύο σε οχήματα με λεία που ξεπερνά τα 25.000 ευρώ!
Ως ιθύνων νους της σπείρας ταυτοποιήθηκε από την έρευνα της Ασφαλείας Μυτιλήνης ένας 41χρονος αλλοδαπός που έδινε εντολές σε τέσσερις ακόμη λαθρομετανάστες ηλικίας 18 ως 37 χρόνων, οι οποίοι αναλάμβαναν να παραβιάζουν πόρτες ή παράθυρα στα σπίτια ή τα οχήματα και να αρπάζουν μετρητά, τιμαλφή και ό,τι άλλο πολύτιμο έβρισκαν.
Όλοι συνελήφθησαν με οργανωμένη επιχείρηση και στους χώρους του "hot spot" όπου διέμεναν βρέθηκαν 16 κινητά, οκτώ laptop, τρεις φωτογραφικές μηχανές, μια κάμερα, διάφορες ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές, επτά ρολόγια, κοσμήματα, αλλά και 18 ναρκωτικά χάπια μαζί με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, κουκούλες, φακοί, γάντια και πλήθος κατσαβίδια, πένσα, κόφτες, σουγιάδες και άλλα διαρρηκτικά εργαλεία που κατασχέθηκαν.
Σε βάρος των μελών του κυκλώματος σχηματίστηκε δικογραφία για συγκρότηση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση σε βαθμό κακουργήματος, διακεκριμένες κλοπές και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών κατά περίπτωση, με την οποία οδηγήθηκαν στον Εισαγγελία Μυτιλήνης. Η προανάκριση συνεχίζεται για την πλήρη εξιχνίαση της δράσης τους.
Μην περιμένετε, βεβαίως, από τους επαγγελματίες του «ανθρωπισμού», του «αντιρατσισμού», της «αλληλεγγύης» και του «δικαιωματισμού» να προβούν σε κάποιο σχόλιο για τις… αγαθοεργίες των «ταξικών αδερφών» που προέβησαν σε αυτές τις εγκληματικές πράξεις. Οι λόγοι είναι κάτι παραπάνω από προφανείς

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου