Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

Δεν θα τους κάνυμε τη Χάρη :Τσακαλώτος: «Μέχρι το 2020, 2030, 2040 οι συνταξιούχοι θα έχουν πεθάνει»



ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤Μ’ ένα επιχείρημα απίστευτης κυνικότητας, δείγμα του «ανθρωπισμού» της… Αγίας αριστεράς, υποστήριξε ο Τσακαλώτος την μη περικοπή των συντάξεων, σε ομιλία του ενώπιον «επενδυτών» στο Road Show του Λονδίνου. Ιδού τι είπε – και μάλιστα χαμογελώντας, ο ξεδιάντροπος:

«Δεν υπάρχει κομψός τρόπος για να το διατυπώσω, αλλά αυτοί οι άνθρωποι -οι παλαιοί συνταξιούχοι- θα τεθούν εκτός συστήματος με φυσικό τρόπο. Μέχρι το 2020, το 2030 ή το 2040 δεν θα βρίσκονται πια εδώ. Συνεπώς, δεν θα υπάρχει κάποια επίπτωση στην μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα του συστήματος».

Και δεν είναι τυχαίο αυτό που είπε ο λεγάμενος, καθώς το ίδιο κυνικό επιχείρημα είχε χρησιμοποιήσει και ο mister Tsipras στην ΔΕΘ, άρα πρόκειται για κυβερνητική γραμμή. Σας θυμίζουμε τη σχετική δήλωση του μεγάλου «ανθρωπιστή»:

«Αλλά το συγκεκριμένο μέτρο θα εξηγήσουμε στην Κομισιόν ότι είναι ένα μέτρο αντιαναπτυξιακό και μη διαρθρωτικό. Διότι αφορά στην προσωπική διαφορά και αφορά κάποια συγκεκριμένη μερίδα συνταξιούχων, οι οποίοι σήμερα είναι πάνω από 70 ετών οι περισσότεροι. Άρα η όποια περικοπή δαπανών δεν θα είναι μια μόνιμη περικοπή. Θα σβήσει με το πέρασμα του χρόνου. Δεν θα έχει καμία επίπτωση στη βιωσιμότητα του ασφαλιστικού συστήματος».

Αυτός είναι ο ανθρωπισμός της αριστεράς! Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνετε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου