Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

ΤΟΥ Giorgos Spyropoulos :Ζακ αυτοί είναι οι δολοφόνοι σου!



ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤ Ο δολοφόνος σου Ζακ είναι ο Λώλης και ο κάθε Λώλης ,που σε κάνανε Θεό στην θέση του Θεού χωρίς να είσαι θεός ,και χωρίς αυτοί να πιστεύουν σε κάτι που λέγεται θεός ,η έστω μια υπέρτατη άγνωστη δύναμη!
Αυτοί που σου είπαν μπες εσύ μπροστά , γνωρίζοντας ότι χτυπημένος από το AIDS ,και την πρέζα που είχες σφηνωμένη στο μυαλό σου,σε θεωρούσαν ούτως η άλλο καμμένο,και αναλώσιμο για την κοινωνία ,ακόμα και για της δικής σου λογικής!

Ο Λώλης που σήμερα κλαίγεται σαν είναι η χήρα σου, παίρνει ενάμιση χιλιάρικο μισθό, εξαπατώντας το ίδιο το κράτος που υπηρετεί ,όταν στις κατακτήριες εξετάσεις απαρνήθηκε την ίδια του την ομοφυλόφιλη "παραφύση", δηλώνοντας straight!

Αυτός που σε ανέβασε πέντε φορές πάνω στο πάλκο να μιλήσεις για τα δικαιώματα σου,που έτσι κ αλλιώς το κράτος τα έχει θεσπίσει,ο ίδιος τα αρνήθηκε ,για να μπει στην Αστυνομία και να μας πει τι?
Ότι σε σκότωσαν οι μπάτσοι και ο υπέργηρος ιδιοκτήτης του καταστήματος?
Να πει τι ότι αυτός έστειλε αδιάβαστο τον ίδιο του τον Δ/τη ,γιατί δεν του άρεσε η εικόνα της Παναγίας στο γραφείο του?
Αυτά τα δικαιώματα πρεσβεύει ο Λώλης ,η μόνο την πάρτυ του,και το γινατι του να πει ότι είναι κάτι , προκαλώντας συνεχώς ένα ολόκληρο σώμα με τις σεξουαλικές του προτιμήσεις!
Εσύ έζησες όπως ήθελες και δεν κρύφτηκες,σε αντίθεση με τις πάτρωνες σου που σε σκότωσαν κρυμμένες πίσω από ψεύτικες ιδεοληψίες και "πούστικες" συμπεριφορές , οδηγώντας τον κάθε Ζακ εκ του ασφαλούς για αυτούς πάντα  στον θάνατο,και πατώντας στον θάνατο σου,να κονομάνε χρήμα και δόξα ,οι επαγγελματίες του ψεύδους και της "πουστιάς"
Και όπως τότε σε έναν έλεγχο που σου είχαμε κάνει στο Σούνιο μας είχες πεί:
Αστυνόμε καλό δρόμο να προσέχεις και ας μην με βλέπεις σαν άνθρωπο!
Θα σου απαντήσω :
Καλό δρόμο άνθρωπε ,γιατί ως άνθρωπο σε είδαμε μόνο εμείς,σε αντίθεση με τις πουστροπατρώνες σου που σε έβλεπαν ως έξι γράμματα ΛΟΑΤΚΙ,και αργότερα ένα υποψήφιο αρχηγιλίκη,και ένα καλό ΕΦΑΠΑΞ στην τσέπη τους!




Πηγή ➤ Giorgos Spyropoulos

2 σχόλια: