Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Ληστές – βιαστές Πικερμίου: Είχαν ξανασυλληφθεί αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω παρέλευσης του 18μήνου προφυλάκισης!



ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤ Ένα συγκλονιστικό στοιχείο σχετικά με παλαιότερη σύλληψη των μελών της σπείρας Ρομά που λήστευε σε περιοχές τη; Ανατολικής Αττικής και έφθασαν στο σημείο να βιάσουν και μία 22χρονη κοπέλα στο Πικέρμι, είδε το φως της δημοσιότητας!

Οι συγκεκριμένοι επτά λοιπόν είχαν συλληφθεί και πάλι το 2014, προφυλακίστηκαν με τις ίδιες κατηγορίες που αντιμετωπίζουν και σήμερα, όμως αποφυλακίστηκαν ύστερα από 18 μήνες, όπως ορίζει ο νόμος, αφού οι δίκες τους δεν είχαν ακόμη γίνει!

Το εξίσου απίστευτο είναι πως τότε, το 2014, η δράση τους είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις, αφού οι ίδιοι αδίστακτοι κακοποιοί δημοσιοποιούσαν με θράσος μέσα από μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις προκλητικές απολαύσεις τους με το χρήμα των ληστειών και των κλοπών τους, χτίζοντας βίλες, επιδεικνύοντας πανάκριβα αυτοκίνητα και σκορπώντας 500ευρα σε δίλιτρες βότκες και σαμπάνιες στις πίστες της παραλιακής.

«Ένα αταίριαστο μείγμα κιτς χλιδής, τσιγγάνικης νοοτροπίας και επικίνδυνων συνηθειών με γόνους καλών οικογενειών της Αθήνας που ξεδιπλώνεται μέσα από το ξεδόντιασμα της μεγαλύτερης συμμορίας ληστών και διαρρηκτών που έδρασε τις τελευταίες δεκαετίες», είχε γραφτεί στον τύπο της εποχής εκείνης!

Πάντως για μιαν ακόμη φορά αποδεικνύεται το πρόβλημα της απονομής της Δικαιοσύνης και το πόσο αυτή καθυστερεί. Και βέβαια εκτός από την ασφάλεια των πολιτών οι οποίοι νιώθουν έρμαια απέναντι σε τέτοιου είδους εγκληματικές οργανώσεις, έντονη δυσφορία εκφράζουν – και δικαιολογημένα – και οι αστυνομικοί οι οποίοι παρά τις ελλείψεις προσπαθούν και καταφέρνουν να κάνουν με συνέπεια τη δουλειά τους που όμως στη συνέχεια αποδεικνύεται χωρίς αντίκρισμα.

Διαβάστε σχετικά: Χειροπέδες στα ανθρωπόμορφα τέρατα που είχαν βιάσει 22χρονη στο Πικέρμι – Είχαν διαπράξει πλήθος ληστειών στην Αν. Αττική!

Πηγή ➤ http://www.notioanatolika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου