Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Πιάσανε τον ακροαριστερο δολοφόνο ι που τραυμάτισε με φωτοβολίδα 19χρονη στο Αγρίνιο



ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤ Εντοπίστηκε ο ακροαριστερός δολοφόνος που τραυμάτισε με φωτοβολίδα στο πρόσωπο την 19χρονη στο Αγρίνιο κατά την διάρκεια επεισοδίων στη μνήμη του Παύλου Φύσσα.

Πλάνα από κάμερες ασφαλείας, αλλά και γενετικό υλικό αξιοποίησε η αστυνομία προκειμένου να βρεθεί στα ίχνη του δράστη που...
τραυμάτισε με φωτοβολίδα την 19χρονη στο Αγρίνιο κατά την διάρκεια συγκέντρωσης στη μνήμη του Παύλου Φυσσα.

Σύμφωνα με το κεντρικό Δελτίο του ΑΝΤ1, ο δράστης είναι παρανοϊκός ακροαριστερός, κάτοικος της περιοχής και στόχος του ήταν να χτυπήσει αστυνομικό.




Θέση στο συμβάν πήραν και οι φαστιστοεξουσιαστές του Αγρινίου, οι οποίοι ευχήθηκαν στην κοπέλα από το Αγρίνιο ταχεία ανάρρωση.

«Η αντι-βία ως επιλογή του κόσμου του αγώνα είναι μονόδρομος αν και τα μέσα της άμυνας και ο τρόπος χρήσης τους οφείλουν στο μέτρο του δυνατού να μην πλήττουν συμμετέχοντες, αλληλέγγυους ή διερχόμενους», ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους.

Η Μαρία είχε βγει εκείνη την νύκτα από το φροντιστήριο για να κάνει διάλειμμα μαζί με τις φίλες της και δεν πρόλαβε να φύγει από το σημείο όταν άρχισε ο πετροπόλεμος.

Τότε μία φωτοβολίδα ναυτικού τύπου την πέτυχε στο πρόσωπο με αποτέλεσμα το κορίτσι να πέσει κάτω αναίσθητο. Είχε χάσει πάρα πολύ αίμα και υποβλήθηκε σε χειρουργεία για τα πολλαπλά κατάγματα σπλαχνικού κρανίου -διαλύθηκε το πρόσωπό της.

 Η 19χρονη Μαρία πλέον αναρρώνει στο σπίτι της, ενώ η οικογένεια σκέφτεται να υποβάλει αγωγή κατά του δημοσίου και των αρχών.


Την οργή του για το σοβαρό τραυματισμό της αδελφής του εξέφρασε με μια ανάρτησή του στο facebook ο αδελφός της Μαρίας. Ο νεαρός γράφει ότι φασισμός είναι αυτό που συνέβη στην αδελφή του. Ειδικότερα, έγραψε: Φασισμός, αναρχοάπλυτα που αγοράζετε τα τσιγαριλίκια και τις φωτοβολίδες με τα λεφτά του μπαμπά, είναι να τρώει φωτοβολίδα στο κεφάλι η ίδια μου η αδελφή, επειδή έτυχε να βρίσκεται στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή. Σε αυτή την κοινωνία ζούμε.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου