Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Στη φυλακή ο “νταής” ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ Αλβανός που χτύπησε δύο αστυνομικούς - Ποια ποινή του επιβλήθηκε



ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤ Με πενταετή φυλάκιση πλήρωσε τον τσαμπουκά του ο 31χρονος Αλβανός, που είχε συλληφθεί ξημερώματα Σαββάτου και ο οποίος τραυμάτισε ελαφρά δύο αστυνομικούς.

Ο καταδικασθείς οδηγήθηκε στις φυλακές, καθώς η ποινή του επιβλήθηκε χωρίς η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη και χωρίς να είναι μετατρέψιμη.


 Ο 31χρονος, όπως καταγράφει το ρεπορτάζ του Σταύρου Δημόπουλου στη Θεσσαλία κάθισε χθες στο εδώλιο του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, που του επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης πέντε ετών και δύο μηνών, χρηματική ποινή 1800 ευρώ, καθώς τον έκρινε ένοχο για αντίσταση, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς πραγμάτων που χρησιμοποιούνται για κοινό όφελος, εξύβριση κατά συρροή, απειλή κατά συρροή και εντελώς ελαφριά σωματική βλάβη.



Η τελευταία κατηγορία προέκυψε από μετατροπή άλλης και συγκεκριμένα της απλής σωματικής βλάβης με πρόθεση κατά συρροή.

Ο 31χρονος φέρεται να είχε σηκώσει στο… πόδι τη Χιλιαδού, καθώς τελούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της περασμένης Παρασκευής. Εντοπίστηκε από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου, οι οποίοι προσπάθησαν να τον ελέγξουν.

Ωστόσο, όντας μεθυσμένος, όχι απλά δεν δέχθηκε τον έλεγχο, αλλά επιτέθηκε στους δύο αστυνομικούς, ηλικίας 45 και 47 ετών αντίστοιχα. Ακολούθησε συμπλοκή καταμεσής του δρόμου, σε μία προσπάθεια των ανδρών της ΕΛΑΣ να τον ακινητοποιήσουν.

Ο ένας εκ των δύο αστυνομικών φέρει κάκωση στο δεξί αυτί, ενώ ο δεύτερος εκδορές στο χέρι του.

Ο 31χρονος δράστης πρόβαλε σθεναρή αντίσταση στη σύλληψή του, αλλά με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου και της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο, τέθηκε υπό κράτηση. Μεταφέρθηκε στο κρατητήριο, όπου ξέσπασε σε ένα καρτοτηλέφωνο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου