Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Πολλά κιλά αρΧ@@ ο αστυνομικός που πλάκωσε μόνος του, τους ληστές στους πυροβολισμούς. Ένας αλλά «λύκος».



ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤ «Κατευθυνόμουν προς τα εκεί. Άκουσα ανταλλαγή πυροβολισμών. Ένας αστυνόμος αντιμέτωπος με τους δυο ληστές. Μια γυναίκα τσιλιαδόρος ήταν στο αυτοκίνητο οδηγός. Οι ληστές πήραν μια σακούλα. Τους κυνήγησε ο αστυνομικός πήγαν να διαφύγουν και πρόλαβαν να διαφύγουν αλλά μετά τράκαραν με ένα φορτηγάκι εδώ στο χωριό. Οπότε χτύπησε άσχημα ο ένας από τους ληστές. Ακινητοποίησαν το φορτηγάκι με το όπλο έβγαλαν τον οδηγό από μέσα και φόρτωσαν και τον τραυματία τους προκειμένου να μπορέσουν να διαφύγουν. Το αποτέλεσμα ήταν να μείνει αυτός στην καρότσα ο τραυματίας τον οποίο μετέφεραν μετά κάπου με το ΕΚΑΒ. Οι άλλοι δυο που μπορεί να μην είναι μόνο δυο αλλά και παραπάνω, τον έναν τον κυνηγούν στο νεκροταφείο και η γυναίκα αγνοείται. Κάπου κινείται. Ήταν τρομακτικοί οι πυροβολισμοί που ακούγονταν. Δηλαδή εγώ κατέβαινα και άκουγα αυτό το μπαμ μπουμ! Πραγματικά τρελαθήκαμε. Ήταν τόσο κοντινά και τόσο τρομακτικό όλο αυτό που δεν καταλαβαίναμε τι γίνεται. Το σοκ ήταν μεγάλο. Και ήταν να φανταστείτε ο αστυνόμος ο ένας αντιμέτωπος με αυτούς τους δυο».

Εμείς τι να πούμε. Μπράβο στο παλληκάρι.

4 σχόλια:

  1. Λευεντι μου αύριο ένα λάθος καί είσαι ο χειρότερος αστυνομικός κήπος την επόμενη φορά νά τό σκευθεις καλύτερα αποστατος Α Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ Ο ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΩΜΑΣΤΕ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΥΠΟΤΙΜΑ Η ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΕΒΩΝΤΕ ΟΙ ΓΑΛΟΝΑΔΕΣ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή