Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

Επιχείρηση-«αστραπή» από άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ ! Μωρό 40 ημερών εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό !



ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤Από το κέντρο της Λάρισας οι γονείς με το μωρό χάρη στην άμεση επέμβαση της Ομάδας ΔΙΑΣ,  έφτασαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο σε χρόνο ρεκόρ!

Ολόκληρη επιχείρηση στήθηκε στη Λάρισα το βράδυ της Δευτέρας μία περίπου ώρα πριν τα μεσάνυχτα για τη μεταφορά ενός μωρού 40 ημερών στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. Όλα ξεκίνησαν όταν οι γονείς του παιδιού έβλεπαν το αγοράκι τους που ήταν κρυωμένο να «πνίγεται» στις μυξούλες και να μην μπορεί να αναπνεύσει.

Όπως λέει στο «Τι Νέα Λάρισα;» ο πατέρας του παιδιού Βασίλης Παπαστεργίου, τηλεφώνησε στο ΕΚΑΒ και του είπαν να το μεταφέρει αμέσως με το όχημα του στο εφημερεύον νοσοκομείο. Όμως επειδή ο χρόνος ήταν πολύτιμος, ο πατέρας έσπευσε να καλέσει και στην Άμεσο Δράση για να βοηθήσουν να μεταφερθεί το συντομότερο το μωρό στο Πανεπιστημιακό. Η ώρα ήταν 11.10 μ.μ. και όπως σημειώνει μέσα σε 2-3 λεπτά άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ είχαν φτάσει ήδη στην είσοδο της πολυκατοικίας που μένει η οικογένεια στην Ηπείρου 55. Αυτοί μπροστά με τις δύο μηχανές τους αλλά και με ένα περιπολικό αυτοκίνητο άνοιξαν το δρόμο οι αστυνομικοί, την ώρα που από πίσω τους ακολουθούσαν οι γονείς με το μωρό στο Ι.Χ. τους. Με το που έφτασαν στο νοσοκομείο αστραπιαία μπήκαν μέσα οι άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ φωνάζοντας «ανοίξτε το χώρο να περάσει αμέσως το μωρό».

Και σήμερα λίγες ώρες μετά που το αγοράκι είναι καλύτερα, επώνυμα ο Λαρισαίος πατέρας Βασίλης Παπαστεργίου θέλησε μέσα από την ηλεκτρονική μας εφημερίδα να ευχαριστήσει τους «φύλακες αγγέλους» της Ομάδας ΔΙΑΣ για την άμεση ανταπόκριση τους και όλα όσα έκαναν για το παιδί τους.

«Σας παρακαλώ να γράψετε ότι εγώ και η σύζυγος μου θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ που μας βοήθησαν άμεσα και αποτελεσματικότατα με το μωράκι μας χθες βράδυ. Να τους έχει ο Θεός πάντα καλά!» το «ευχαριστήριο» των Λαρισαίων γονέων προς τους (έξι) αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ για την άμεση ανταπόκριση και την πολύτιμη βοήθεια τους.

Υπάρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ…

Β.Β.

1 σχόλιο: