Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο άστεγος κυρ Χρήστος που κοιμόταν στους δρόμους της πόλης!



ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης, έφυγε από τη ζωή ένας από τους πιο ταλαιπωρημένους Πατρινούς, ο άστεγος κυρ Χρήστος, που έμενε τους δρόμους της αχαϊκής πρωτεύουσας…
Η περίπτωση του βασανισμένου συμπολίτης είχε απασχολήσει πολλές φορές τα τοπικά ΜΜΕ, την αστυνομία αλλά και τα νοσοκομεία της περιοχής όπου αρκετές φορές είχε μεταφερθεί σε άθλια κατάσταση.
Τελικά ο κυρ Χρήστος άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Τρίτης…
Αρχικά μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου όμως άφησε την τελευταία του πνοή. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε συγκίνηση στην πόλη με αρκετούς να σχολιάζουν ότι κανείς φορέας δεν αναλάμβανε την φροντίδα του με αποτέλεσμα να περιφέρεται στους δρόμους.
«Πόνεσε πολύς κόσμος για τον Χρηστο… Δάκρυσε όλη η αστυνομία και όλο το ΕΚΑΒ που πήγαιναν καθημερινά να τον παραλάβουν λιπόθυμο και χτυπημένο», ανέφερε σε μια από τις αναρτήσεις της στο FB γνωστή Πατρινή που συγκινήθηκε από τον θάνατό του.
«Φορέας δεν αναλάμβανε την προστασία του… Έτσι περιφερόταν σους δρόμους. Τα αυτιά από τους φορείς αδιάφορα… Πονάω συνάνθρωποι Χριστουγεννιάτικα που υπάρχουν αδέσποτοι άνθρωποι στην πόλη μου, άρρωστοι και μικρά παιδιά. Κακοποιημένοι άνθρωποι έξω από βιτρίνες με λαμπάκια… Και οι κουστουμαρισμένοι, να αδιαφορούν… Ξενώνας ανύπαρκτος… Πρόνοιες Σύλλογοι και ΜΚΟ επίσης…»
«Καλό Παράδεισο Χρήστο μου… Δεν δολοφονήθηκες από αυτούς που πήγαν να σε κλέψουν αλλά από όλους εμάς τους λίγους και ανεπαρκείς που ακόμα δεν μάθαμε ούτε να ψηφίζουμε…».



Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου