Τρίτη 9 Απριλίου 2019

Ιδού ο επί 17 χρόνια «καριερίστας» τηλεπαρουσιαστής και τραγουδιστής – Πως τον συνέλαβε η Αστυνομία (ΦΩΤΟ)



ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤ Μπορεί η Αστυνομία να τον αναζητούσε για 17 ολόκληρα χρόνια, όμως εκείνος όχι μόνο δεν κρυβόταν, καθώς είχε αποδράσει από τις φυλακές Αλικαρνασσού, αλλά είχε γίνει παρουσιαστής, δημοσιογράφος και τραγουδιστής με τέτοια επιτυχία που θα την ζήλευαν ακόμη και γνωστοί άνθρωποι της showbiz.
Η απίστευτη ιστορία απάτης ήρθε στην επιφάνεια την Κυριακή το βράδυ, όταν αστυνομικοί που έκαναν περιπολία στην Ομόνοια έλεγξαν τυχαία έναν άνδρα 45 ετών, καθώς τους φάνηκε ύποπτος.
Ο 45χρονος δήλωσε δημοσιογράφος-παρουσιαστής στους αστυνομικούς με το όνομα Κωνσταντίνος Δαναός. Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, όταν έδειξε την αστυνομική του ταυτότητα η οποία έγραφε το πραγματικό του όνομα Κ. Γ. κίνησε ακόμη περισσότερο τις υποψίες των αστυνομικών, που τον οδήγησαν για εξακρίβωση στοιχείων στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας.
Οι αστυνομικοί «έτριβαν τα μάτια τους» μετά το τέλος της διαδικασίας εξακρίβωσης καθώς διαπιστώθηκε ότι ο 45χρονος τραγουδιστής-παρουσιαστής είναι δραπέτης των φυλακών Αλικαρνασσού από το 2002, καθώς είχε καταδικαστεί με φυλάκιση για απάτη κατά εξακολούθηση.
Η απόδραση και η καριέρα στην τηλεόραση και το τραγούδι
Ο 45χρονος κατάφερε να αποδράσει από τις φυλακές. Από τότε ζούσε το όνειρο της ζωής του. Μέσα στα 17 χρόνια που τον αναζητούσε η αστυνομία, ο δραπέτης όχι μόνο δεν κρυβόταν, αλλά εμφανιζόταν στην τηλεόραση με δική του εκπομπή και καλεσμένους, ήταν δημοσιογράφος και κυκλοφόρησε και δικό του τραγούδι.
Ο 45χρονος άντρας δραστηριοποιούνταν σε διάφορους χώρους όπως του τραγουδιού και της δημοσιογραφίας και ως μάνατζερ μεγάλων καλλιτεχνών.
Ο ευφάνταστος άντρας, εκμεταλλευόμενος την δημόσια προβολή και έχοντας αλλάξει το όνομά του, εξαπατούσε όποιον άνθρωπο έβλεπε αδύναμο. Παράλληλα, είχε καταφέρει τα τελευταία χρόνια να βρεθεί στο πλευρό ιδιαίτερα επιτυχημένων καλλιτεχνών και παρουσιαστών.
Είχε προσποιηθεί τον γιο της Κορίνας Τσοπέη
Πριν από περίπου δυο χρόνια ο 45χρονος είχε επισκεφτεί καταστήματα στην Τρούμπα λέγοντας σε ορισμένους επιχειρηματίες πως είναι ο γιος της Κορίνας Τσοπέη, που είχε αναδειχθεί «Μις Υφήλιος» το 1964 και ότι ως μάνατζερ θα κλείσει τον δρόμο και θα φέρει τρία μεγάλα ονόματα τραγουδιστών, όπως της Βίσση και της Βανδή.
Στόχος του ήταν να γίνεται πειστικός και αρεστός στους άλλους προκειμένου να τους αποσπά «δανεικά και αγύριστα».
Έτσι, λοιπόν, όταν ξαναπήγε στους επιχειρηματίες στην Τρούμπα, ανέφερε πάλι τα σχέδιά του και με έξυπνο τρόπο τους έπεισε πως τον έκλεψαν και τους ζήτησε χρήματα. Ωστόσο δεν κατάφερε τον σκοπό του.
Προσποιήθηκε τον δημοσιογράφο σε… γραφείο τελετών 
Ο δραπέτης, πριν από περίπου δύο χρόνια, βρέθηκε στην Καλλιθέα, όπου εισήλθε σε γραφείο τελετών, προσποιούμενος τον δημοσιογράφο από τη Θεσσαλονίκη και υποστήριξε ότι δέχτηκε επίθεση από ληστές που του έκλεψαν το πορτοφόλι και την κάμερά του.
Το περιστατικό δεν είχε συμβεί. Όμως κατάφερε να αποσπάσει 100 ευρώ από το γραφείο τελετών, καθώς μπόρεσε να πείσει ότι θέλει να πάει στο ΚΤΕΛ για να πάρει το λεωφορείο για Θεσσαλονίκη.
Συνελήφθη το 1996 για απάτη
Ο 45χρονος είχε συλληφθεί το 1996 στην Κρήτη, σε ηλικία 28 ετών. Τότε, δήλωνε ότι είναι γιος γνωστού βουλευτή και πρώην υπουργού του ΠαΣοΚ, αλλά και συνεργάτης τηλεοπτικής εκπομπής που επεδίωκε την προβολή διαφόρων επιχειρήσεων.
Μάλιστα για να πείσει τότε τους επιχειρηματίες για όσα έλεγε, είχε μεταβεί σε ανθοπωλείο της περιοχής για να στείλει λουλούδια στον εαυτό του.
Με τον τρόπο αυτό κατόρθωσε να αποσπάσει μεγάλα χρηματικά ποσά. Όμως έγινε αντιληπτός και αφού συνελήφθη, καταδικάστηκε στο δικαστήριο. Πήρε άδεια από τις φυλακές της Αλικαρνασσού το 2002 και έκτοτε παρέμενε … ελεύθερο πουλί.
danaos_in2danaos_in3danaos_in4


Πηγή ➤ makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου