Σάββατο 18 Ιουλίου 2020

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Η επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης



ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤ Βίντεο-ντοκουμέντο από την επίθεση με τσεκούρι στην εφορία Κοζάνης την Πέμπτη είδε σήμερα 18/7 το φως της δημοσιότητας και πραγματικά σοκάρει.
Στο βίντεο  φαίνεται η είσοδος του δράστη στην ΔΟΥ. Τίποτα δεν προδίδει τι θα ακολουθήσει.

Ο άνδρας με τη γενειάδα και το σάκο, πηγαινοέρχεται στον διάδρομο της εφορίας. Κάποια στιγμή, ανοίγει μια πόρτα και αρχίζει να χτυπά ανελέητα με το τσεκούρι μια υπάλληλο. Οι συνάδελφοί της αρχίζουν και τρέχουν αλλόφρονες για να ξεφύγουν.

Ο δράσης συνεχίζει απτόητος και με μανία. Βρίσκει άλλη μια εφοριακό και της επιτίθεται με μανία και καταφέροντάς της αλλεπάλληλες τσεκουριές. Επικρατεί αλλοφροσύνη.
Λεπτά αργότερα, ο θαρραλέος προϊστάμενος της ΔΟΥ, σπεύδει και προσπαθεί να σταματήσει τον οπλισμένο με τσεκούρι δράστη. Ακολουθούν εναγώνια λεπτά πάλης. Στην πορεία άλλοι δύο σπεύδουν σε βοήθεια του προϊσταμένου και καταφέρνουν να το ακινητοποιήσουν.

ΠΗΓΗ : ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

4 σχόλια:

  1. Μπράβο στον ήρωα αυτό.Οι άλλοι χέστες έτρεχαν να κρυφτούν. Μια καρεκλιά από πίσω και θα τον τερμάτιαν. Μόνο εκτέλεση αρμόζει ' αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά τα σακίδια πρέπει να ΕΛΕΝΧΩΝΤΑΙ ανά πάσα στιγμή, η αστυνομία πρέπει όπου βλέπει σακίδιο στον τοίχο και ελενχο ΠΑΝΤΟΎ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΤΗΣ ΔΟΥ ..ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ , ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΑΞΙΕΣ....ΟΜΩΣ ΠΑΙΔΙΑ...ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΡΕΧΑΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ..ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΜΕΡΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΖΙ...ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ....ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ...ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ!!!! ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ !!!....ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο βίντεο δεν φαίνεται καθαρά, αλλά ο προϊστάμενος κατά τεκμήριο θα είναι και 15-20 χρόνια μεγαλύτερος από τον δράστη-πιθανόν.Έχει και φαλακρίτσα. Και στην αρχή τον κάνει ζάφτι μόνος του. Οι άλλοι-νεότεροι προφανώς- Λούηδες. Και μου θέλετε και Αγιά Σοφιά. Τα βλέπεις Έρντι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή